OVO BACA DRUGAČIJE SVJETLO NA NAJTEŽU FERGUSONOVU ODLUKU: / 'Bio je uvjeren da će dovesti njih dvojicu...'

Image

Škotski stručnjak nije se, očito, te godine mislio umiroviti

5.5.2020.
14:36
VOYO logo

Povijest Manchester Uniteda mogla je biti znatno drugačija da su se ostvarili planovi sir Alexa Fergusona. O čemu se točno radi otkrila je klupska legenda PatriceEvra.

“Trenutak kad je on otišao u mirovinu bio mi je najteži u karijeri. Dva tjedna prije toga, dok su mediji nagađali da će se Ferguson umiroviti, rekao mi je: 'Patrice, nikada neću otići u mirovinu. Bit ću ovdje još deset godoina’. Nakon toga mi je otkrio: ‘Cilj mi je i 99% sam uvjeren da ćemo dovesti Cristiana Ronalda i Garetha Balea. Potrebna su mi samo ta dvojica igrača kako bi opet osvojili Ligu prvaka’. Da budem iskren, kada sam razgovarao s Cristianom, pitao sam ga i rekao mi je da je rekao ‘da’ šefu i da se vraća u United. To mi je rekao”, ispričao je Evra za klupski podcast. Na koncu se ništa od toga nije ostvarilo i Ferguson je službeno objavio da ide u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Manchester United's South Korean midfielder Park Ji-Sung (L) is congratulated by French defender Patrice Evra after scoring against Arsenal during the English Premier League football match at Old Trafford in Manchester, north-west England on December 13, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATES --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo / AFP PHOTO / ANDREW YATES

“Dva tjedna kasnije došao sam u naš trening kamp i vidio sve te kamere te sam pomislio da se nešto loše dogodilo. A onda je šef došao u svlačionicu i ispričao nam što planira. Rekao je da mu je stvarno žao i da su neki ljudi rekli da će se umiroviti prije nego što je on to sam rekao. Ispričao je da su zato su te kamere bile tu i da će se umniroviti zbog supruge. Zatim se posebno ispričao Van Persieju i Kagawi jer ih je tek bio doveo”, završio je Evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo