OVO JE MOŽDA NAJBOLJI POTEZ ROONEYEVE KARIJERE: / Pogledajte majstoriju kojom je riješio utakmicu protiv Orlanda

Image
Foto: Screenshot

Legenda Engleske redovito svojim nastupima dokazuje da bez obzira na godine još može pružiti vrhunske predstave

13.8.2018.
12:12
Screenshot
VOYO logo

Wayne Rooney oduševio je Ameriku i bio glavna karika svoje ekipe u dramatičnoj pobjedi DC Uniteda protiv Orlanda u MLS-u. Bivši igrač Manchester Uniteda i Evertona namjestio je dva gola, od čega je druga asistencija i ono što joj je prethodilo nešto što se svakako isplati više puta pogledati.

U sudačkoj nadoknadi, pri rezultatu 2:2, golman DC Uniteda prilikom kornera otišao je pred suparnički gol i ostavio mrežu praznu. Situaciju je pokušao iskoristiti jedan od nogometaša Orlanda koji je jurnuo u kontru iz koje se činilo da ima siguran put do pogotka za pobjedu, ali nije računao na Rooneya. Agilni 32-godišnjak dojurio je za njim, uklizao mu i spriječio ga da zabije pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riješio utakmicu

Kao da sve ranije navedeno nije bilo dovoljno, Rooney se ustao i povukao kontrapad odmah po oduzetoj lopti nakon kojeg je dijagonalom preko više od pola terena pronašao glavu Acoste i asistirao za pobjedu svoje momčadi. Orlandov igrač Johnson i sam u kontri krenuo prema praznim vratima gdje se činilo da ima siguran gol za pobjedu.

Zahvaljujući tom briljantnom potezu Rooneya, DC je zadržao šansu za plasman u doigravanje Istočne konferencije. Video ove fenomenalne akcije možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo