OVO JE PRAVA NOGOMETNA ROMANTIKA: / Legendarni De Rossi rekao koji klub želi voditi kao trener; 'Za njih kuca moje srce...'

Image
Foto: AFP

De Rossi je u Romi proveo 18 godina i za nju je odigrao 616 utakmica uz 63 postignuta pogotka

8.7.2020.
18:25
AFP
VOYO logo

Legendarni talijanski nogometaš Daniele de Rossi u lipnju ove godine odlučio je raskinuti ugovor s argentinskim velikanom Boca Juniorsima za koje je odigrao tek pet utakmica te tim činom prekinuo svoju nogometnu karijeru u 37. godini.

Image
VELIKI DANIELE DE ROSSI PREKINUO KARIJERU: /

'Možda nas sudbina ponovno spoji'

Image
VELIKI DANIELE DE ROSSI PREKINUO KARIJERU: /

'Možda nas sudbina ponovno spoji'

De Rossi je sada dao intervju za La Nacion u kojem je govorio o svojem razdoblju u Boca Juniorsima i otkrio kako bi kao trener htio voditi taj klub u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da su stvari bile drugačije...'

"U mojem umu postoji ideja o povratku u Bocu kao trener. Na ljihovoj listi mogao bih biti posljednji, no i dalje razmišljam o tome. Da su stvari u klubu bile drugačije, već bih se sastao s predsjednikom i tu počeo svoju trenersku karijeru", govori De Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako se osjećao kad je prekinuo ugovor s argentinskim velikanom.

Želi ostaviti trag

"Na dan kada sam raskinuo ugovor bio sam na Bomboneri i kroz prozor vidio trofej pobjednika Copa Libertadoresa. Onda sam pomislio - možda kao igrač nisam ništa ostavio ovdje i zato se želim vratiti kao trener u klub za koji kuca moje srce", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je član Boce postao u ljeto 2019., nakon što je po završetku prošle sezone napustio redove Rome u kojoj je proveo 18 godina i za koju je odigrao 616 utakmica uz 63 postignuta pogotka De Rossi je postpisao s Boca Juniorsima jednogodišnji ugovor kojeg na kraju nije odradio do kraja. Tijekom bogate karijere 2006. godine osvojio je i naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom Italije.

De Rossi je u dresu Rome debitirao u listopadu 2001. pod vodstvom Fabia Capella u susretu Lige prvaka protiv Anderlechta. Upisao je 616 nastupa za Romu, postigao 63 gola, te zabilježio 54 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo