OVO SU NOVI HEROJI ANFIELDA: / Prve pogotke zabili tek sinoć, a Belgijac će i nakon ove predstave vjerojatno nazad na klupu

Image

Teško je riječima opisati što se sve sinoć izdogađalo u LIverpoolu

8.5.2019.
11:08
VOYO logo

Noć iznenađenja, šoka i delirija na Anfieldu. Teško je riječima opisati što se sve sinoć izdogađalo u LIverpoolu i kako je momčad koja je izgubila 3-0 prije samo tjedan dana uspjela napraviti preokret epskih razmjera i slaviti protiv moćne Barcelone s 4-0.

Da bi stvar bila bolja, treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu nedostajala su dvojica najvažnijih igrača u napadu. Egipatski čarobnjak Mohamed Salah i najbolja lažna devetka na svijetu Roberto Firmino gledali su utakmicu s tribina i ta činjenica je dodatno srozala šanse Liverpoola da naprave senzaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BLAMAŽA KATALONSKOG SPORTA: Englezi vrište od smijeha zbog ovog gafa; ‘unaprijed su to pripremili’

'Odavno nismo imali ovakav spoj potencijala i srčanosti'

"Odavno nismo imali ovakav spoj potencijala i srčanosti", rekao je nakon utakmice trener Liverpoola. Njegove riječi odnosile su se na cijelu momčad Liverpoola, ali posebno na igrače iz sjene Georginia Wijnalduma i Divocka Origija koji su u stilu vrhunskih golgeterskih tandema napunili do vrha mrežu Katalonaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
MESSI, RAKITIĆ, TER STEGEN...: /

Ma nitko nije mogao vjerovati što su im napravili Redsi; ovo je totalno ruganje

Image
MESSI, RAKITIĆ, TER STEGEN...: /

Ma nitko nije mogao vjerovati što su im napravili Redsi; ovo je totalno ruganje

'Noć iznenađenja'

Noć iznenađenja, rekli smo, jer tko bi očekivao da će dva igrača s klupe rušiti Barcelonu? Belgijanac Divock Origi uz zdravog Roberta Firmina nema nikakve šanse zaigrati u prvoj postavi. Svoju šansu čekao je vječno, a vjerojatno će povratkom Brazilca opet preseliti na klupu. Prošao je posudbe od francuske do njemačke lige i natrag, uglavnom nije imao problema sa zdravljem, ali nije se naigrao ni nazabijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sinoć je započeo i zaključio priču protiv Barcelone. Najprije onaj počišćeni odbijanac u petoj minuti pa zatim i pogodak za prolaz nakon onog bezobraznog trika Trenta Alexander-Arnolda. Origi je postao heroj ulice. Bar jedan dan, bar jedan sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što reći o Georginiju Wijnaldumu?

Što onda reći o Georginiju Wijnaldumu? Nizozemac do ove utakmice u Ligi prvaka nije zabio niti jedan pogodak, da bi sinoć s dva komada u dvije minute bacio Anfield u trans. Jurgen Klopp ostavio ga je na klupi u prvom dijelu. Prednost je u veznom redu dobio Fabinho koji je Messija spremio u lijevi džep, ali WIjnaldum je u drugom dijelu donio prevagu Redsima.

Najprije povratna lopta Alexander-Arnolda koju je pretvorio u pogodak, a zatim i fantastičan skok preko najboljeg skakača u redovima Barcelone Gerarda Piquea. teško da je noć mogla biti bolja za Belgijanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i za Liverpool. Još im jedna noć ostaje za potpuni uspjeh. Finale Lige prvaka doći će brzo. A s kim će se Liverpool tamo susresti, saznat ćemo večeras nakon utakmice Ajaxa i Tottenhama.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo