PA DOBRO, TKO ĆE NA KRAJU IGRATI? / Bjelici za utakmicu godine možda otpao još jedan ključan igrač. E sada počinje noćna mora

Image
Foto: Damir SENCAR / AFP / Profimedia

Otpali su zbog parnog broja kartona stoperi Perić i Teophile, ali to nije sve

5.12.2019.
10:53
Damir SENCAR / AFP / Profimedia
VOYO logo

Dinamo je uoči najvažnije utakmice ove sezone, posljednje u skupnoj fazi Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koja se igra sljedeće srijede na Maksimiru, ostao bez dvojice važnih igrača. Otpali su zbog parnog broja kartona stoperi Dino Perić i Teophile-Catherine, a čini se kako bi mogao ostati i bez gotovo nezamjenjivog Marina Leovca na poziciji lijevog beka.

Leovac je zaradio nezgodan udarac još na utakmici s Hajdukom, a zatim je odradio Atalantu, ali ga već s Istrom nije bilo u sastavu i na koncu je ponovo zaradio udarac na treningu kojim je obnovio ozljedu i sada je pitanje hoće biti na optimalnoj razini za ključni ogleda Dinama u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

30.11.2019., stadion Aldo Drosina, Pula - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, NK Istra 1961 - GNK Dinamo. Trener GNK Dinamo Nenad Bjelica. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Tko će igrati?

Govorilo se u plavom taboru kako će na stoperskoj poziciji vjerojatno zaigrati Francois Moubandje, ali izglednije je da će Švicarac ipak igrati na poziciji lijevog beka, ako nebude Leovca, a da stopera umjesto njega zaigra 19-godišnji Joško Gvardiol. Opcija je i preseljenje Marija Šituma, ali izglednije je da će tu zaigrati Moubandje, dakako, ako se Leovac ne oporavi.

Bjelica ima još utakmicu s Varaždinom u međuvremenu i to će biti idealna generalna proba za City jer će moći isprobati sve ideje, a trebat će mu ih podosta ako želi iznenaditi Pepa Guardiolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo