PA ŠTO SU MU SKRIVILI? / Njemačka legenda u dva dana 'popljuvala' dva Hrvata!

Image
Foto: AFP

Proslavljeni njemački nogometaš Lothar Matthäus očito ima nešto protiv hrvatskih nogometaša.

4.8.2015.
17:25
AFP
VOYO logo

Matthäus je, podsjećamo, Interu preporučio da ne dovodi Ivana Perišića iz Wolfsburga. To bi, smatra 54-godišnji Nijemac, bilo bacanje novca jer Nerazzurri već imaju boljeg igrača u momčadi, a to je Xherdan Shaqiri.

U utorak se Matthäus u intervjuu za Gazzettu dello Sport osvrnuo na aktualnog europskog doprvaka Juventus, te izrazio mišljenje da će Stara dama teško nadoknaditi igrače koji su otišli ovo ljeto - Andreu Pirla, Carlosa Teveza i Artura Vidala. Pritom potencijalna pojačanja Juvea, među kojima i svoje sunarodnjake Marija Götzea i Juliana Draxlera, ne smatra dovoljno dobrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagazio i sunarodnjake

"Mladi su, dobri, imaju tehniku. Ali nemaju pobjednički karakter. Uvijek im nedostaje nešto da budu 100 posto. Nisu poput Teveza, Pirla i Vidala. Juve će morati promijeniti stil igre. Sada su u potrazi za kreatorom koji će zamijeniti Pirla, ali doveli su Samija Khediru koji se već ozlijedio, a i nije taj tip igrača", istaknuo je Matthäus, a onda se dotaknuo i našeg Marija Mandžukića koji je doveden iz Atletico Madrida da predvodi napad talijanskog prvaka.

"Mandžukić nije Tevez", kratak je i jasan bio Matthäus koji očito previše ne cijeni napadača koji je u dresu njegova Bayerna prije dvije godine bio europski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo