'Oduvijek je bio opsjednut! Svaki je dan učio poput luđaka!'

Pere Guardiola, brat i agent novog Bayernovog trenera Pepa Guardiole, potvrdio je da se 42-godišnji stručnjak iznimno pedantno priprema za posao u bavarskom klubu.

9.6.2013.
18:55
VOYO logo

Guardiola će na klupi europskog prvaka zamijeniti Juppa Heynckesa. Njegov je dolazak u München objavljen u siječnju, ali je očito dogovoren puno ranije, što potvrđuju i riječi Perea Guardiole.

"Pep još od studenoga uzima lekcije njemačkog jezika. Oduvijek je bio opsjednut. Tijekom boravka u New Yorku svaki je dan po četiri sata učio poput luđaka! Samo netko izrazito tvrdoglav radi takve stvari. Sve je to bilo apsurdno. Dođem bratu na ručak, a čovjek ne prestaje razgovarati na njemačkom s učiteljem", opisao je Pere u razgovoru za Der Spiegel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola bi prvi put trebao voditi trening Bayerna 26. lipnja, a otpisani igrač Barcelone Eric Abidal je otkrio da ga je njegov bivši trener zvao da dođe u Bayern.

"Guardiola mi je rekao da dođem, da me treba. No, znam da moj dolazak moraju blagosloviti i čelnici Bayerna", rekao je Abidal, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazak u Bayern bi bio prava stvar, velika čast za mene. Tko zna, možda se stvarno pridružim svom prijatelju Riberyju", rekao je 33-godišnji Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo