PETEV IZAZVAO SKANDAL: / Bivši trener Dinama optužio igrače za namještanje pa dobio otkaz, sada mora i na sud

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bugarski stručnak odlično je započeo karijeru u novom klubu, ali su uskoro stvari krenule nizbrdo.

23.3.2018.
11:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši trener Dinama Ivajlo Petev dobio je otkaz na klupi ciparske Omonije nakon što je tama proveo nepuna četiri mjeseca. Iako je odlično započeo karijeru u tom klubu, stvari su krenule nizbrdo prošlog mjeseca kada su nanizali četiri poraza. U intervjuu za bugarski Blitz optužio je Petev neke od igrača da puštaju utakmice jer su se kladili.

"Kada sam ispunio cilj i izborio playoff čelnici nisu pokazali da žele više. Tada je sve počelo. Protiv slabijih smo igrali na jedan način, a protiv jačih na drugi. Izbacio sam trojicu igrača nakon ispadanja iz Kupa. Navijači su osjetili da se nešto događa. Sumnjivi su mi bili Magrasha, Alex Soares i Rafa Lopez. No, čelnici su ih vratili u momčad, ali oslanjao sam se na druge igrače. Oni su me upozorili da im je sumnjiv portugalski trojac. Onda sam primijetio da bismo preokrenuli kad bi ih izvadio iz igre. U ciparskom nogometu je džungla", kazao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su u policiji dali iskaz i optužili Bugarina da laže, a Petev je uskoro dobio otkaz i klub mu prijeti tužbom zbog nanasene štete. U četvrtak je pak na konferenciji za medije poručio da je sve izvučeno iz konteksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo