OVO ĆE PAMTITI / Petković na rubu suza nakon utakmice: 'To je sigurno moj najvrjedniji pogodak u životu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Četvrtfinalni ogled SP-a u Kataru između Hrvatske i Brazila igran je na Education City stadionu

9.12.2022.
19:32
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva svladavši u četvrtfinalu Brazil nakon jedanaesteraca 4-2, te u polufinalu čeka boljega iz dvoboja Nizozemske i Argentine. Četvrtfinalni ogled SP-a u Kataru između Hrvatske i Brazila igran je na Education City stadionu pred 43 893 gledatelja.

"Bio je to sigurno moj najvrjedniji pogodak u životu. Htio sam iskočiti iz vlastite kože. Ova momčad stvarno može puno toga zbog karaktera kojeg imamo i zbog vjere koju imamo. Jedanaesterci su opet bili drama, normalno je da postoji nekakav grč tada, ali nam je još jednom Livaković olakšao na početku. Odmah je obranio i svima je bilo nakon toga barem malo lakše“, komentirao je Bruno Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 117. minuti je pogodio za 1-1 i tako osigurao nove jedanaesterce za Hrvatsku, gdje su Vatreni opet slavili. Nakon tog izjednačujućeg pogotka ponovno je na scenu stupio hrvatski vratar Dominik Livaković koji je obranio udarac s bijele točke Rodrygu što je utjecalo na kasnije hrvatsko slavlje.

"Je, ovo je san. Borili smo se 120 minuta i opet pobijedili na jedanaesterce. Idemo dalje, a pobijedili smo sjajan Brazil, sjajne pojedince. Oni su vjerojatno pojedinačno najbolji na svijetu. Ostavili smo srce na terenu, mi i navijači zajedno", rekao je Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo