PETKOVIĆ POTPISAO NOVI I BOGATIJI UGOVOR I ONDA ISPALIO: / 'Nadam se da sam vratio povjerenje Zdravku Mamiću'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Petković je do sada zarađivao oko 250 tisuća eura godišnje

13.9.2019.
15:19
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Bruno Petković potpisao je novi ugovor s GNK Dinamom. Napadač će tako ostati u Dinamu sve do 2024. godine, a u svojoj zahvali prvo se prisjetio svog agenta Ivana Cvjetkovića te Zdravka Mamića, bivšeg čelnika Dinama nepravomoćno optuženog na šest i pol godina zatvora zbog malverzacija počinjenih u tom klubu.

"Iznimno sam sretan i ponosan što je Dinamo prepoznao moj rad, trud i odricanje te mi je ponuđen novi ugovor koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje. Isto tako, ovim putem se zahvaljujem svom agentu Ivanu Cvjetkoviću koji nosi velike zasluge za ovo što mi se događa u Dinamu. Ovaj potpis je motiv više za mene da nastavim stazama uspjeha kluba i dati ću sve od sebe da ponovimo lanjsku europsku sezonu ali u Ligi prvaka", rekao je Bruno Petković prilikom potpisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković je do sada zarađivao oko 250 tisuća eura godišnje, ali sada bi trebao imati i značajno veće prihode, možda čak i dvostruko veće jer ipak je uz Olma i Livakovića prvo ime Dinama, a ima i mjesto u početnoj postavi reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo