vrijeme za obitelj / Pletikosa objavio tužnu vijest: 'Subota će biti moj posljednji dan profesionalnog nogometaša'

Image
Foto: Instagram

Pletikosa je za Sportske novosti otkrio kako mu je dosta vremena trebalo da se pripremi za taj trenutak, no odlučio je kako je vrijeme da okonča svoju karijeru

13.5.2016.
14:16
Instagram
VOYO logo

U subotu Deportivo La Coruna dočekuje Real Madrid, a vrlo je vjerojatno da će trener Victor Sanchez pružiti priliku Stipi Pletikosi.

Osim toga, za Sportske novosti hrvatski vratar je ekskluzivno otkrio jednu od svojih najtežih odluka, a to je da okončava karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je, ali čeka me sada početak novog života i to me doista raduje i zaokuplja misli. Neko se vrijeme odgađa neodgodivo, kao da se pripremaš za taj stresni trenutak Stipe Pletikosa

"Subota će biti moj posljednji dan profesionalnog nogometaša! Gotovo je, prelomio sam ovih mjeseci i odlučio: prestajem igrati nogomet!" rekao je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je, ali čeka me sada početak novog života i to me doista raduje i zaokuplja misli. Svi smo mi nogometaši, logično načinu života, izraženog ega i komplicirano se odvojiti od igre koja ti je više od četvrt stoljeća bila dan i noć u prvom planu. Zato se neko vrijeme odgađa neodgodivo, kao da se pripremaš za taj stresni trenutak. Srećom, dođe to vrijeme kada se nametnu drugi prioriteti života. Prije svih i svega obitelj. Pogotovo djeca diktiraju da tvoj ego i tvoj svijet postanu sekundarni u odnosu na njih", ispričao je Pletikosa za Sportske novosti.

"Sa 37 godina više nemam pravo misliti samo na svoju karijeru. Supruga Angela me od prvog dana maksimalno podržavala i ne bi sve ovo uspio ostvariti bez njene posvećenosti i prilagodbi mojim obvezama. Vrijeme je došlo da se posvetim najviše njoj i našoj prekrasnoj djeci. Ona su zaslužila da odrastaju na jednom mjestu, stječu prijateljstva u vrtiću, školi i životu kao i sva druga djeca, a ne da ih svakih godinu-dvije negdje seliš", zaključio je Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo