PLETIKOSA SE PRISJETIO VELIKE GESTE FLORENTINA PEREZA: / 'Došao sam u svlačionicu Reala nakon svoje zadnje utakmice, a onda se on pojavio...'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Za Hrvatsku je upisao 114 nastupa

14.5.2020.
19:40
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski vratara StipePletikosa prije četiri godine oprostio se od nogometa. Bilo je to u dresu Deportiva protiv Real Madrida na stadionu Riazor. Povodom toga prisjetio se velike geste predsjednika Kraljevskog kluba Florentina Pereza.

"Nakon utakmice otišao sam u Realovu svlačionicu jer je moj tada šestogodišnji sin to želio. Kad smo bili tamo razgovarao sam s Modrićem i Kovačićem te Baleom jer smo igrali u Tottenhamu. Perez je mi je tada prišao , stisnuo mi ruku, čestitao mi na zadnjoj utakmica, a onda je rekao igračima da njegovo sinu daju nekoliko dresova. On je tako s 3-4 dresa igrača Reala došao u Deportivovu svlačionicu. Svi igrači su bilu jako iznenađeni kad su ga vidjeli s toliko Realovih dresova. To me ispunilo kao ljudsko biće jer mi je to bila prva i posljednja utakmica na Riazoru. Pogotovo kad su mi navijači skandirali i vikala - Pleti ostani. Bilo je to jako emotivno za mene. Poslije toga osjećaš spokoj”, rekao je Pletikosa, koji je u Deportivu proveo pet mjesci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo