Po tome će ga pamtiti: Ispalo je da je Modrić zabio povijesni gol!

Real je u nedjelju s uvjerljivih 3:0 pobijedio Getafe te tako došao do brojke od 101 postignutog gola u 38 ovosezonskih službenih utakmica.

17.2.2014.
11:19
VOYO logo

Protiv Getafea su u strijelce za Kraljevski klub upisao i Luka Modrić, koji je ponovno bio jedan od najboljih igrača, U nedjeljnoj utakmici 24. kola na gostovanju kod Getafea Modrić je postigao treći gol u 3-0 pobjedi svoje momčadi, a po statistici koju je izvadila Marca, bio je to 101. Realov gol ove sezone.

Naime, španjolski dnevnik piše kako je Real do brojke od 100 postignutih golova stigao prije nego li ijedna druga ekipa Kraljevskog kluba u posljednje 54 godine i vremena kad je momčad vodio Miguel Munoz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je od 101 gola ove sezone 68 zabio u Primeri, 20 u ligi prvaka te 13 u Kupu Kralja.

Dobar dio zasluga za tu statistiku svakako ide i treneru Carlu Ancelottiju, koji je u klub stigao na početku ove sezone zamijenivši Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/8-DNpwfw6y0

Inače, Luka Modrić neće imati pravo nastupa za Real Madrid sljedeće subote u utakmici 25. kola Primere kod Elchea, a razlog su akumulirani žuti kartoni. Modrić je protiv Getafea požutio u 75. minuti, pet minuta prije nego li ga je trener Carlo Ancelotti povukao iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to hrvatskom veznjaku peti žuti karton, a Ancelotti će ga imati na raspolaganju za prvi ogled osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea (26. veljače) i za sljedeću prvenstvenu utakmicu na gostovanju kod Atletico Madrida (2. ožujka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo