POBRKAO LONČIĆE: / Perišić očito nije dobro pogledao ljestvicu naše skupine

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Vatreno će krštenje imati hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić u dresu Intera. Debi za Nerazzurre donosi mu derbi protiv gradskog rivala Milana.

8.9.2015.
12:14
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

"Počeo sam shvaćati koliko je važan dvoboj protiv Milana. Napravit ćemo sve što možemo da pobijedimo u tako posebnoj utakmici. No, prije svega, moram izboriti mjesto u momčadi napornim radom tijekom ovog tjedna", poručio je Perišić u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Naš je krilni napadač u završnici prijelaznog roka došao u Inter iz Wolfsburga. Mnoge je začudilo što se odrekao nastupa u Ligi prvaka s njemačkim klubom i otišao u momčad koja uopće ne igra u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluka je bila laka"

"Nije mi to bitno, a ionako računam da ću sljedeće sezone igrati Ligu prvaka s Interom. Kada vas veliki klub želi dovesti s takvom odlučnošću i bori se za vas dva mjeseca unatoč Wolfsburgovom otporu, onda je to laka odluka. Znam da je prošla sezona bila teška za Inter, ali imamo sve što je potrebno da ova godina bude dobra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor za Gazzettu nije mogao proći bez osvrtanja na hrvatsku reprezentaciju koja je u prošlih pet dana napravila dva velika kiksa, odigravši 0:0 u Azerbajdžanu i izgubivši 0:2 u Norveškoj. A na početku kvalifikacija za Euro sve je izgledalo idilično, činilo se da Hrvatska grabi prema Francuskoj.

Image
PITAMO VAS: /

Tko bi trebao biti novi izbornik Vatrenih?

Image
PITAMO VAS: /

Tko bi trebao biti novi izbornik Vatrenih?

"Na početku smo svi davali 100 posto"

"Tada smo svi davali 100 posto, a sada se mučimo. Osim toga, tek je početak sezone i ne možemo biti na vrhuncu forme. U listopadu nas čekaju dvije ključne utakmice i izravan plasman na Euro i dalje ovisi samo o nama", rekao je Perišić koji očito nije najbolje pogledao ljestvicu skupine H.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je, naime, pala na treće mjesto i nikako se ne može reći da ovisi sama o sebi. Ni pobjede protiv Bugarske i Malte joj neće ništa značiti ako ne dočeka kiks Norvežana ili eventualno Talijana. Istina, može Hrvatska biti i najbolja trećeplasirana reprezentacija iz svih skupina i kao takva otići izravno na EP, ali i za to se treba puno toga poklopiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo