POBUNA U REALOVOJ SVLAČIONICI: / Sedmorka se urotila protiv jedne od glavnih zvijezda, Modrić na suprotnoj strani?!

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
17.5.2017.
17:40
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Bale i ove sezone ima puno problema s ozljedama. I trenutno je izvan pogona, ali se očekuje da bi trebao biti spreman za okršaj protiv Juventusa u finalu Lige prvaka, 3. lipnja u njegovom rodnom Cardiffu. No, i kada je bio na terenu ove sezon, Bale je bio prilično daleko od nekadašnje razine.

Modrić i Kroos ga brane

Zato se navodno u Realovoj svlačionici pojavila 'kritična masa' koja smatra da bi prednost u finalu trebao dobiti Isco s kojim igra Kraljevskog kluba u posljednje vrijeme izgleda znatno bolje. Pobunjenike, navodi Diario Gol, predvodi prva zvijezda momčadi Cristiano Ronaldo, a uz njega je i ostatak društva koje govori portugalski, Marcelo, Pepe, Fabio Coentrao i Casemiro, ali i kapetan Sergio Ramos te mladi Marco Asensio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Baleovoj su strani, pak, ističe isti izvor, naš Luka Modrić koji je vrlo blizak s Velšaninom još iz vremena dok su zajedno igrali u Tottenhamu te njemački reprezentativac Toni Kroos. Dakako, Balea brani i predsjednik kluba Florentino Perez koji, poznato je, obožava velškog krilnog napadača i nije mu bio problem platiti 100 milijuna eura odštete za njega.

Konačna će, dakako, ipak biti riječ trenera Zidanea. Hoće li omogućiti skupocjenom Baleu da od prve minute zaigra u rodnom gradu ili će se ipak odlučiti za Isca koji je u boljoj formi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo