POČELO JE! Ovo su prva dva igrača koja su potpisala smanjenje plaća: / 'To će se sad širiti poput koronavirusa'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Odlučili su se u Maksimiru da svakome posebno pošalju anekse

2.4.2020.
10:47
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Iz Dinama je krenula inicijativa prema igračima. Prema Sportskim novostima, nogometašima svih dobnih kategorija, uključujući naravno i seniore, poslani su na kućnu adresu aneksi ugovora koje bi trebali potpisati.

'Svakom posebno šalju anekse'

U klubu očekuju da se igrači ponaosob izjasne o tome. "Dakle, odlučili su se u Maksimiru da svakome posebno pošalju anekse, da svatko razmisli samostalno, u miru svoga doma, stoji u tekstu SN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Šaranić (16) kadet je Dinama i velika nada hrvatskog nogometa koji je prvi potpisao smanjenje ugovora, a od seniora to je napravio...

'Horkaš i Šaranić su pioniri potpisa aneksa ugovora'

"Radi se o Dinamovu vrataru na posudbi u Zrinjskom. Eto, Horkaš i Šaranić su 'pioniri' potpisa aneksa ugovora kad se radi o smanjenju plaća. Naravno, tu je i Edin Julardžija, Dinamov ‘fakin’ koji je jučer potpisao profesionalni ugovor s novim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo odlučio omekšati stav igrača i u tome'

Očekuje se da će se uskoro potpisi aneksa ugovora širiti poput koronavirusa, te da će i ostali nogometaši Dinama početi potpisivati jedan za drugim. Naravno, to ne znači da će potpisati svi, možda će neki tražiti dodatna objašnjena i razgovore, ali je očito da je Dinamo odlučio omekšati stav igrača i u tome. Kako sada stvari stoje, očito će uspjeti, možda polako, a možda i brzo", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo