UVUKLA SE SUMNJA / Podijeljena mišljenja navijača: 'Ruganje je da nam plasman ovisi o drugima'

Image

Mnogi navijači su svjesni da su izostanci uvelike utjecali na rezultat, ali ima i onih koji zazivaju promjene

16.10.2023.
9:03
VOYO logo

Porazima od Turske i Walesa, hrvatska nogometna reprezentacija je zakomplicirala svoju situaciju u borbi za plasman na EURO koji će iduće godine organizirati Njemačka.

Turska sada vodi na ljestvici skupine sa 16 bodova i osigurala je jedno od prva dva mjesta koja vode na EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i Wales imaju po 10 bodova i susret manje od Turske. No, Wales je u prednosti zbog boljeg omjera u međusobnim susretima pa Hrvatska više ne ovisi samo o sebi u borbi za plasman u Njemačku. Četvrta je Armenija sa sedam bodova, dok je Latvija na dnu s tri boda.

Do kraja kvalifikacija i Hrvatska i Wales imaju po još dvije utakmice i računica je vrlo jasna. Ako žele izboriti direktan plasman na EURO, Vatreni u ta dva kola moraju osvojiti više bodova od Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Treba biti realan, igramo katastrofalno od Svjetskog 2018.'

Mnogi navijači su svjesni da su izostanci, između ostalih, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Luke Ivanušeca i Andreja Kramarića uvelike utjecali na rezultat, ali ima i onih koji zazivaju njegov odlazak.

Image
GLAVNA TEMA /

Regija bruji o novom šokantnom porazu Vatrenih: 'Hrvatska si kopa jamu'

Image
GLAVNA TEMA /

Regija bruji o novom šokantnom porazu Vatrenih: 'Hrvatska si kopa jamu'

"Koliko nam Perišić nedostaje...", "Perišiću, je li moguće da dođeš na sljedeće okupljanje pa da igraš makar s jednom nogom?", "Trebalo vam je punih 90 minuta da shvatite da se ne igra školsko prvenstvo, nego kvalifikacije za Europsko prvenstvo", "Ne znam što bih rekao. Na papiru smo bolji od svih pet puta. Ruganje je da nam sad plasman ovisi o drugima. Podignut glave i moliti Boga da Wales kiksa", neki su od komentara na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daliću, ovo je tvoj poraz! Zašto si mijenjao Šutala za Vidu koji je kriv za oba gola", "Treba biti realan, igramo katastrofalno od Svjetskog 2018. Dalić zna igrati na rezultat, što je pokazao na Svjetskom i Ligi nacija, ali igra pati već pet godina. Nešto se mora mijenjati, nove generacije moraju doći", "Dinamovih prvih 11 dobili bi ove amatere iz Walesa", "Daliću, puno ti hvala, ali vrijeme je za ostavku", dodaju drugi.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo