PODSJETIMO SE: / Nije da on samo grize, evo čime Chelseajev napadač još sablažnjava javnost

Image
Foto: Screenshot

Nisu još niti pune dvije godine prošle otkad je Diego Costa po prvi puta na sebe obukao dres londonskog Chelseaja.

14.3.2016.
6:45
Screenshot
VOYO logo

Posljednji u nizu incidenata kojega je Brazilac koji igra za španjolsku nogometnu reprezentaciju izveo bio je nasrtaj na Garetha Barryja tijekom utakmice kojom se njegov sastav plasirao u polufinale FA kupa. No, premda je u 84 odigrane utakmice za engleske prvake baš taj incident kulminirao njegovim prvim isključenjem u dresu Chelseaja, Costa je radio i ove stvari zbog kojih mu nije pokazan odlazak pod tuševe:

1. Gaženje suparnika

Nagazio je uz vanjsku crtu igrališta Costa suparnika u dresu Liverpoola, nedugo po svom dolasku u klub. Emre Can je bio žrtva, a sudac utakmice ostao nijem. Ne i Engleski nogometni savez koji ga je naknadno kaznio zabranom nastupa na tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Dvoboj protiv Arsenala

Trebao je i morao biti isključen za ono što je radio u gradskom derbiju protiv Arsenala, no isključenje je umjesto njega zaradio Gabriel Paulista. Kasnije je braniču Arsenala kazna poništena, a zbog onoga što je radio Koscielnyju, Costa je naknadno kažnjem trima utakmicama zabrane igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Udaranje Škrtela

Engleski nogometni savez nije ga kaznio, no ostaje zapamćeno da je Martinu Škrtelu podosta grubo počešao rebra u susretu protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Shawcrossu poručio da smrdi

Ryan Shawcross posložio je tijekom ogleda Chelseaja i Stoke Cityja Costu na pod, a ovaj se pridigao i jasno dao do znanja braniču suparničke momčadi što o njemu misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Ne libi se suprotstaviti Mourinhu

Dok je momčad vodio Jose Mourinho španjolski je napadač često bio izvan kruga onih na koje je Portugalac računao. Što o njemu misli pokazao mu je Costa bacivši na njega marker nakon što se poslije zagrijavanja preselio natrag među one koji neće nastupiti na gostovanju kod Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo