Pogledajte ovo: Vatreni na zadnjem treningu, Hrvat oduševio na plaži

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji zatvoreni trening pred utakmicu s Meksikom, koja je na rasporedu u ponedjeljak u 22.00. Sve se zna osim Kovačevih 11.

22.6.2014.
21:02
VOYO logo

Iako su se u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu nad Arenom Pernambuco nakratko nadvili crni oblaci, vijesti iz Recifea su optimistične. Vremenski uvjeti su rajski u odnosu na one u Manausu, a vrijeme je ugodno, baš za igranje.

Hrvatska je u brazilski grad od milijun i pol stanovnika stigla još u subotu navečer, a smještena je u hotelu na atlantskom oceanu, blizu plaže koja izgleda kao naslikana. Ima tu već i pokoji hrvatski navijač, koji će u ponedjeljak imati težak posao protiv više od 30.000 Meksikanaca na Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je naš fotoreporter na plaži u Recifeu ulovio veselog hrvatskog navijača iz Tomislavgrada, koji je svojom pojavom i nogometnim potezima s cigaretom u ustima oduševljavao Brazilce (kako je to izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji).

I dok je oko hotela veselo, pa su tako Meksikanci u subotu našima pjevali pod prozorom, u hrvatskoj je taboru njemačka disciplina. Hrvatska se kod FIFA-e vodi kao domaćin, pa je službeni trening u nedjelju bio ipak nešto ranije nego prije utakmica s Brazilom i Kamerunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Niko Kovač već tradicionalno nije prije utakmice želio govoriti o sastavu Hrvatske, niti o detaljima pripreme susreta. No, već se danima govori o samo jednoj dilemi u veznom redu - Mateo Kovačić ili Marcelo Brozović.

Zato je meksički sastav odavno poznat. Meksikanci će nastupiti u svojoj formaciji 3-5-2: Ochoa - Rodriguez, Marquez, Moreno - Aguilar, Layun - Vasquez, Hererra, Guardado - Dos Santos, Peralta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska od 1998. godine nije prošla skupinu svjetskog prvenstva. Vrijeme je...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo