Pogledajte kako su BBB-i 'iznenadili' Mamića na Maksimiru

Na Maksimiru se početkom proljetnog dijela prvenstva ništa nije promijenilo. Dinamo je nastavio s pobjedama, a BBB-i svoju bitku protiv Zdravka Mamića.

16.2.2014.
13:21
VOYO logo

Iako je RNK Split vodio na Maksimiru, Dinamo je dvama pogocima Juniora Fernandesa preokrenuo rezultat i došao do nova tri boda. Pobjeda je zadovoljila i Modru upravu i navijače, ali bez obzira na to, nezadovoljstvo BBB-a stanjem u klubu se i dalje ne mijenja.

Zdravko Mamić pokušao je vratiti najvjernije navijače Dinama na sjevernu tribinu, pokušao ih je i smekšati lijepim riječima uoči utakmice protiv Istre, kada je umjesto njega na konferenciji na novinare govorila plejada igrača i klupskih dužnosnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođite u Maksimir na spektakularni nogomet jer ova nas situacija s navijačima jako boli. Svi navijači, ne samo BBB-i, nego svi navijači, dođite u Maksimir", preklinjao je direktor kluba Tomislav Svetina, a kapetan Šimunić poručio:

"Kao kapetan Dinama želim pozvati sve navijače na stadion, dođite na sjevernu tribinu. Navijači nam puno znače i u dobrim i u lošim trenucima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na ogledu Dinama i Splita, BBB-i su jasno pokazali što misle o svemu tome. S Istoka se borba nastavila tamo gdje je i stala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo