TRANSFERI UŽIVO / Frigan dobio novog suigrača, Saudijci predstavili nove zvijezde, ali pogledajte šou turskih navijača kad su ugledali Rebića

Image
Foto: Twitter Screenshot

Iz minute u minutu možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

30.7.2023.
8:06
Twitter Screenshot
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Pojavio se novi klub koji želi Livakovića, United doveo napadača od 70 milijuna eura, Šutalu ugrožen transfer

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Pojavio se novi klub koji želi Livakovića, United doveo napadača od 70 milijuna eura, Šutalu ugrožen transfer

Kako smo jučer pratili transfer događanja kroz dan možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorani su zbog ozljede Fofane

21.53 - Engleski velikan Chelsea postigao je dogovor s Monacom o dovođenju obrambenog igrača Axela Disasija (25). Prema pisanju engleskih medija, londonski klub će za 25-godišnjeg Francuza platiti 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Friganov suigrač

20.40 - Frigan je dobio novog suigrača. Riječ je o Bryanu Reynoldsu, kojeg je Westerlo platio Romi 3,5 milijuna eura. Inače, Rimljani su ga prije koju godinu platili 6 milijuna, ali tamo se nije nametnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeni novi 'Saudijci'

20.35 - Allan Saint Maximin u Al Ahliju, te Fabinho u Al Ittihadu, nova su pojačanja bogatih saudijskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Majer (još uvijek) ne ide kod Kovača?

Lovro Majer (25) postigao je dogovor s Wolfsburgom, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Transfer Majera je postao prava sapunica ovog ljeta, a evo što je o svemu rekao Andy Bara za SN: "Odgovorili su na ponudu da ga neće prodati jer trener to ne želi. Ako se ne riješi u sljedećih tjedan dana, ni neće. Bundesliga bi bila savršena za njega, uvjeren sam bi kod Kovača dodatno napredovao i da bi razvalio te bi sljedeći njegov transfer bio u neki od najvećih klubova za 50 milijuna eura ili više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se događa s transferom Livakovića?

Sve je dogovoreno oko cijene, ali postoji drugi problem. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić u Istanbulu

17.00 Ante Rebić je sletio u Istanbul, a transferiran je iz Milana u Besiktas za pola milijuna eura, a turski navijači su ga dočekali na aerodromu sa cvijećem i šalom, nakon čega je pričao za turske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG doveo vratara Barcelone

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.35 Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain angažirao je vratara Barcelone B Arnaua Tenasa (22) na tri sezone. Mladi Španjolac je doveden kao pričuva prvom vrataru Gianluigiju Donnarummi, nakon što je Sergio Rico doživio tešku nesreću na jahanju. PSG ima i Keylora Navasa koji se vraća s posudbe u Nottingham Forestu, no upitno je hoće li ostati na Parku prinčeva.

Kakve dvije 'glave'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.00 Legendarni napadač Chelseaja Diego Costa blizu potpisa je za Vasco Da Gamu gdje će igrati sa Arturom Vidalom.

Aston Villa je zainteresirana za Adamu Traorea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.43 - Aston Villa je zainteresirana za Adamu Traorea (27), tvrdi Football Insider. Španjolski napadač je slobodan igrač nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor s Wolverhamptonom. Traore je proizvod Barcelonine škole nogometa, za čiju je prvu momčad sakupio 21 nastup, jedan gol i četiri asistencije. U Aston Villi je već bio tijekom 2015. i 2016. godine, a sada bi se mogao vratiti. Igrao je i za Middlesbrough.

Galatasaray predstavio Icardija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.05 - Mauro Icardi (30) novi je igrač Galatasaraya, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Turski klub predstavio ga je na društvenim mrežama. Argentinski napadač prošlu sezonu proveo je na posudbi u Galatasarayu, gdje je u 26 nastupa postigao 22 pogotka i tome dodao jednu asistenciju. U seniorskoj karijeri igrao je za Sampdoriju, Inter i PSG. Za argentinsku reprezentaciju zabio je jedan gol u osam nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham želi McTominaya i Maguirea

12.46 - West Ham je otvorio pregovore s Manchester Unitedom, iz kojeg želi dovesti veznjaka Scotta McTominaya i stopera Harryja Maguirea, objavio je novinar Nicolo Schira. McTominay je cijelu karijeru proveo u Unitedu, dok je Maguire stigao 2019. iz Leicestera za 87 milijuna eura, čime je i dalje najskuplji branič u povijesti nogometa. Trener mančesterskog kluba Erik Ten Hag ne računa na njih. Obojica imaju ugovore do 2025., s opcijom produljenja na još jednu sezonu. McTominay na Transfermarktu vrijedi 25 milijuna eura, a Maguire 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan doveo Musaha iz Valencije

12.20 - Yunus Musah (20) napušta Valenciju i karijeru će nastaviti u Milanu, objavio je Fabrizio Romano. Milan će za američkog veznjaka platiti 20 milijuna eura, u što su uključeni bonusi. Musah će idući tjedan obaviti liječnički pregled i zatim potpisati petogodišnji ugovor. Musah je igrao za mlađe uzraste Arsenala, iz kojeg je 2020. otišao u Valenciju. U prvoj momčadi španjolskog kluba upisao je 108 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern ide po Rayu

11.44 - Bayern je potpuno fokusiran na dovođenje golmana Davida Raye (27) iz Brentforda, tvrdi Fabrizio Romano. Najpoznatiji insajder objavio je da minhenski klub želi imati novog vratara do kraja idućeg tjedna. Yann Sommer, trenutno član Bayerna, čeka izgledni odlazak u Inter jer ne želi biti rezerva. Raya će, dakle, biti zamjena Manuelu Neueru, koji se vraća nakon loma noga. Podsjetimo, navodno je na popisu Bayernovih želja bio i hrvatski golman Dominik Kotarski, koji brani za grčki PAOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić danas stiže u Istanbul

11.11 - Ante Rebić (29) danas stiže u Istanbul, gdje će biti predstavljen kao novi igrač Bešiktaša. Hrvatski napadač odlazi u transferu vrijednom dva milijuna eura, ali u taj iznos su uključeni i bonusi koji mogu, ali i ne moraju biti ostvareni. Turski TRT Spor ranije je pisao kako će Bešiktaš Milanu isplatiti tek 500 tisuća eura fiksne odštete uz mogućih milijun eura bonusa, tako da su i Romanove informacije na sličnom tragu. Rebić će s Bešiktašom potpisati ugovor do 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wahi je sve bliže Chelseaju

10.52 - Chelsea vodi u utrci za dovođenje Elyea Wahija (20), objavio je insajder Nicolo Schira. Wahi je napadač Montpelliera, kroz čije je mlađe uzraste došao do seniorskog nogometa. Ukupno za prvu momčad ima 32 pogotka i devet asistencija u 91 nastupu. Chelsea je manje-više postigao dogovor s igračem, koji će potpisati dugogodišnji ugovor, a uskoro će posao biti završen i s klubom. Wahi na Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura.

Salisu napušta Southampton i odlazi u Monaco

10.06 - Mohammed Salisu (24) postat će novi igrač Monaca, objavio je Sky Sports. Ganski stoper u transferu vrijednom 20 milijuna eura napustit će Southampton, s kojim je prošle godine ispao iz Premier lige. Engleski klub tražio je upravo 20 milijuna eura, što će mu Francuzi i isplatiti. Salisu je ranije nastupao za Real Valladolid, a za reprezentaciju ima šest nastupa i dva pogotka. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 18 milijuna eura.

Nizozemci se raspisali o Ivanušecu

9.30 - Nizozemski mediji misle da znaju zašto Dinamo oteže s prodajom Luke Ivanušeca, u pitanju je 40 milijuna eura. Više pročitajte ovdje.

Lyon odbio PSG-ovu ponudu za Barcolu

8.50 - PSG je Lyonu ponudio 30 milijuna eura za napadača Bradleyja Barcolu (20), objavili su L'Equipe i Fabrizio Romano. No Lyon je odbio, zbog se Parižani okreću dovođenju Ousmanea Dembelea iz Barcelone, dodaje RMC. Barcola je mladi francuski reprezentativac i proizvod Lyonove škole nogometa. Ima sedam pogodaka i 12 asistencija za prvu momčad, ugovor mu vrijedi do 2026. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura.

Sky: Majer se dogovorio s Wolfsburgom, čekaju se klubovi

8.30 - Lovro Majer (25) postigao je dogovor s Wolfsburgom, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Njemački Sky objavio je da su Wolfsburg i Majer riješili osobne uvjete, no sada se klubovi moraju dogovoriti oko odštete, što bi mogao biti problem. Rennes navodno traži 25 milijuna eura za Majera, a njemački prvoligaš pokušat će taj iznos sniziti. Majerov ugovor s Rennesom, u koji je 2021. stigao iz Dinama za 12 milijuna eura, vrijedi do 2027. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

United doveo napadača od 70 milijuna eura

8.00- Rasmus Hojlund, 20-godišnji napadač norveške reprezentacije i dosadašnji igrač Atalante, novi je igrač Manchester Uniteda. Transfer je s bonusima vrijedan 70 milijuna eura, a Hojlund će potpisati ugovor na pet godina. U prošloj sezoni zabio je 16 golova i imao devet asistencija u 42 odigrane utakmice za talijanski klub. Zasad je na šest golova u isto toliko utakmica za reprezentaciju.

Šutalu propada transfer?

8.00- Fiorentina je krenula po Josipa Šutala, no ponuda koju je poslala prema Dinamu daleko je manja od one koju hrvatski prvak očekuje za svog stopera. Navodno je talijanski klub ponudio 12 milijuna eura, a Dinamo ga ne misli prodati za manje od 25 milijuna eura, na što još treba dodati bonuse. Razlika između ponuđenog i traženog je ogromna i zato bi se Fiorentina mogla okrenuti drugim opcijama.

Ćorić se vratio u HNL

8.00- Nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa Ante Ćorić vraća se u HNL kao slobodan igrač. Više o tome pročitajte ovdje.

Španjolski prvoligaš želi Livakovića

8.00 - Kako javlja Matteo Moretto, novinar španjolskog Releva, Almeria se javila Dinamu s upitom o tome koliko bi morala platiti za Livakovića. Naravno, odgovor već svi znaju, radi se o deset milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u Livakovićevom ugovoru. Tek ostaje za vidjeti što će Almeria napraviti s tom informacijom, ali nije isključeno da u zadnji tren ukrade Livakovića Fenerbahčeu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo