Pogledajte u kojem svinjcu žive Ronaldo i društvo!

San Bernabeu je grandiozan, veličanstven, prekrasan, igrači Reala su velike zvijezde, ali njihove svlačionice odaju sasvim drugi dojam.

15.12.2011.
12:44
VOYO logo

'Nikad u životu nisam osjetio takav smrad kao u svlačionici Reala', prilčali su dinamovci nakon povratka iz Madrida, a priču o katastrofalnim higijenskim navikama igrača Reala potvrđuje novi video snimljen u svlačionici nakon utakmice Kupa kralja i pobjede protiv trećeligaša Ponferradine. Bilo kod kuće ili u gostima, realovci iza sebe ostavljaju svinjac, tvrde španjolski novinari, a snimka iz svlačionice Ponferradine govori više od tisuću riječi.

Svlačionica je nakon odlaska Ronalda i društva više sličila na kakvo utočište beskućnika, nego na mjesto gdje veliki do vremena provode najveće zvijezde svjetskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbacane kutije s ostacima pizze, bočice s vodom, papiri, ostaci prljavih čarapa, praznih kutija gela za kosu... U svom tom kaosu najviše je reda bilo na crtežima koje je ostavio Jose Mourinho. Portugalski trener iza sebe je ostavio svoje taktičke zamisli, obrambene i napadačke akcije i postavljanja koje je pokazivao igračima prije utakmice...

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo