NASTRADAO GLEŽANJ / Vatreni zbog ozljede morao već u prvom poluvremenu napustiti teren u iznenađujućem porazu svoje momčadi

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić zbog ozljede gležnja morao je napustiti travnjak u 24. minuti utakmice 29. kola talijanskog prvenstva u kojemu je Atalanta izgubila na svom terenu od Bologne sa 0-2 (0-0)

8.4.2023.
19:05
Profimedia
VOYO logo

Pogotke za pobjedu Bologne u nastavku utakmice postigli su Sansone (49) i Oroslini (86).

Atalanta je tako ostala šesta na ljestvici sa 48 bodova, tri manje od četvrtog Intera koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je Bologna, za koju je Nikola Moro igrao do 84. minute, skočila na osmo mjesto sa 43 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu dva posljednja sastava lige Cremonese je kao gost svladalo Sampdoriju sa 3-2 (1-1). Domaći su dva puta vodili preko Lersija (15) i Lammersa (66), gosti su se vraćali golovima Ghiglionea (35) i Lohošvilija (85), da bi u petoj minuti nadoknade Sernicola (90+5) kompletirao preokret i šokirao gledatelje na trivinama. Ovom pobjedom Cremonese je preskočilo Sampdoriju, sada je ono 19. sa 16 bodova, a Sampdoria je na dnu sa 15. No, oba sastava mnogo zaostaju za 17. Spezijom koja sa 26 bodova drži zadnje mjesto koje osigurava ostanak.

Ranije u subotu nogometaši Fiorentine nisu uspjeli upisati 10. uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima, iako su bili veliki favoriti oni su na svom terenu odigrali samo 1-1 (1-1) protiv Spezije. Fiorentinu je u vodstvo doveo kapetan Biraghi (25) nakon solo-akcije i podosta sreće, no ubrzo potom N'Zola (32) se odlično snašao okružen domaćim igračima i uspio poravnati na, pokazat će se, konačnih 1-1. Josip Brekalo igrao je za Fiorentinu od 60. minute. Deveta Fiorentina sada ima 41 bod, dok je Spezia 17. sa 26 bodova, sedam više od 18. Verone koja se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Napoli sa 74 boda, drugi Lazio ima 55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo