PORTUGALAC OTKRIO TAJNU: / Evo kad će Mourinho preuzeti novi klub

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE

Nogometne sudbine Zlatana Ibrahimovića i Josea Mourinha među najzanimljivijim su pričama u posljednje vrijeme.

10.3.2016.
18:54
AFP, PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Gdje će Šveđanin nastaviti karijeru kada mu krajem sezone sitekne ugovor s PSG-om i na čijoj će klupi sjediti Portugalac sljedeće pitanja su na koja svi nogometni fanovi čekaju odgovor.

Čeka se potvrda

I dok se Ibrahimovićevo ime spominjalo u kontekstu klubova poput Milana, Intera i ostalih, Mourinhovo je sačuvano samo za jedan. Manchester United. No, za sada nema službenih informacija o tome, ali je jedno postalo sigurno. Mourinho će novi klub preuzeti u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je navodno Portugalac priznao novinaru BT Sporta MattuSmithu nakon odrađenog intervjua. Iako nije rekao ime kluba jedino je logično da će to zaista biti Manchester United s obzirom na situaciju u kojoj se našao pod vodstvom Nizozemca Louisa van Gaala.

"Iznimno zanimljiv razgovor s Mourinhom. Pridružit će se novom klubu u lipnju. Nje to htio reći pred kamerom...", poručio je smith preko Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Mourinho preuzme navedeni klub, gradski derbi će prijeći na novu razinu jer će s druge strane biti njegov rival iz doba kad je vodio Real Madrid, PepGuardiola. A što se tiče drugog junaka ove priče ne bi začudilo da i on završi u Manchesteru s obzirom da je dvojac zajedno surađivao u Interu te ne kriju međusobno divljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo