Kvalifikacije za EURO / Portugalci se 'vadili' protiv Srbije na Luzu, Cristiano Ronaldo zbog ozljede morao van iz igre

Image
Foto: AP Images

Baš kao što je to nedavno napravio na Santiago Bernabeuu, Dušan Tadić stvorio je muk na stadionu Luz

25.3.2019.
23:05
AP Images
VOYO logo

Nije samo Hrvatska u šepavo ušla u kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Pitajte samo Portugalce kako je njima. Momčad Fernanda Santosa u prvom je kolu upisala remi protiv nominalno puno slabije Ukrajine, da bi u ponedjeljak navečer tek bod osvojila u domaćoj utakmici protiv Srbije.

Baš kao što je to nedavno napravio na Santiago Bernabeuu, Dušan Tadić stvorio je muk na stadionu Luz gdje je već u 7. minuti Srbe doveo u vodstvo iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je i bilo za očekivati, Portugalci su dominirali utakmicom te brzo došli do izjednačenja. Golčinu je krajem poluvremena zabio Danilo Pereira, no nije mogao Portugal do pobjede. Loša vijest je i ozljeda Cristiana Ronalda koji je igru morao napustiti u 30. minuti.

Engleska je na gostovanju kod Crne Gore bila jako uvjerljiva te s pet komada u crnogorskoj mreži upisala nova tri boda. Vešović je, doduše, zabio prvi gol na utakmici za domaćine, ali to je bilo to od Crnogoraca. Zabijali su redom za Engleske Keane, Barkley dvaput pa Kane i Sterling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezima je ovo, inače druga pobjeda s pet golova u ovim kvalifikacijama. Na Wembleyu su stradali Česi s 5:0 u prvom kolu.

Svjetski prvaci Francuzi poigrali su se s Islandom kod kuće. U pobjedu od 4:0 svoje su golove ugradili Umtiti, Giroud, Mbappe i Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinci su na gostovanju u Luksemburgu slavili 1:2, Kosovo i Bugarska remizirali su 1:1, dok je Albanija slavila u gostima kod Andore 0:3. U ranijoj utakmici Turska je bila uvjerljiva protiv Moldavije 4:0.

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska - Moldavija 4:0
Andora - Albanija 0:3
Crna Gora - Engleska 1:5
Francuska - Island 4:0
Kosovo - Bugarska 1:1
Luksemburg - Ukrajina 1:2
Portugal - Srbija 1:1

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo