Poruka Dinamu za kraj: 'U Zagrebu mi je bilo dosadno'

'Novac dođe i ode, za mene je ovaj transfer od neprocjenjive važnosti.

10.1.2012.
8:20
VOYO logo

Pedro Morales više ne stanuje u Maksimiru. 26-godišnji Čileanac koji je prije tri godine stigao u Dinamo kao veliko pojačanje iz Universidad de Chilea, nakon polusezone u kojoj je završio u potpunoj anonimnosti, vraća se u domovinu.

Čelništvo Modrih već dulje vrijeme traži Pedrovog kupca, no kako u tom naumu nisu uspjeli, odluka je pala. Morales se vraća u klub iz kojeg je i došao, na jednogodišnju posudbu, i to potpuno besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem čelnicima Dinama što su mi omogućili odlazak na posudbu u Čile. U pismu koje sam napisao predsjedniku Dinama objasnio sam mu svoju situaciju, te poručio kako se želim vratiti u Čile kako bih bio bliže obitelji, ali i kako bih ponovo zaigrao na nekadašnjoj razini. Presretan sam što se vraćam u Universidad de Chile. Novac dođe i ode, za mene je ovaj transfer od neprocjenjive važnosti. U Hrvatskoj sam osvojio sve moguće trofeje pa sam u posljednje vrijeme bio nemotiviran, u Zagrebu mi je bilo dosadno", rekao je Morales tamošnjim medijaima, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo