'Petljaju, izmišljaju i lažu! Dosta je bezobrazluka!'

'Neka sada odvjetnici objasne svojim klijentima kako će dobiti novce koje smo im dužni.

31.3.2012.
10:48
VOYO logo

Nakon što se nogometni klub Varaždin do petka u 16 sati nije uspio nagoditi s vjerovnicima Milanom Pavličićem i Igorom Prahićem klub je izbačen iz lige te neće igrati svoj susret s Cibalijom.

"Dogodilo se što se moralo dogoditi. Žalosno je sve ovo. Teško mi je sada suzdržati emocije. Dao sam sve od sebe da se ovo ne dogodi. U ponedjeljak ću u ime kluba podnijeti zahtjev za stečaj kluba i klub će uskoro voditi stečajni upravitelj. Ali to ne znači da i ja napuštam klub. Ovo za mene nije kraj borbe, nego njen početak. Nogomet se igrao u Zagrebačkoj 94 i nastavit će se igrati", izjavio je predsjednik Varaždina Boris Solomun za Sportske novosti te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihovi odvjetnici nisu nam se uopće željeli javiti na telefone. Neka sada objasne svojim klijentima kako će dobiti novce koje smo im dužni. Mislim da nikada neće doći do tih novaca. Da je barem riječ o igračima koji su zadužili ovaj klub i ostavili nekakav trag, razumio bi ih. A istina je da su ti igrači koji su sahranili ovaj vrijedan klub bili samo prolaznici", tvrdi Solomun, a Pavličić odgovara:

"Cijelo vrijeme nešto petljaju, izmišljaju i lažu i odlučio sam da je dosta tog bezobrazluka. Očekivao sam novac, barem dio, u ponedjeljak ili utorak, no oni mi se nisu udostojili ni javiti do petka. Pola sata prije roka za skidanje suspenzije, dakle u petak u 15.30 sati, su me zvali i rekli mi da novac nemaju i molili me da još jednom povučem zahtjev za suspenzijom. Na to nisam pristao. Dosta mi je tih muljaža", kaže Pavličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo