UVIJEK NEŠTO / Postat će kralj izgovora. Pogledajte kako je Xavi ovaj put opravdao katastrofalno izdanje Barcelone u Ligi prvaka

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice trener Barcelone, Xavi, otkrio je zašto je njegova ekipa odigrala tako loše

27.10.2022.
9:16
Profimedia
VOYO logo

U derbiju Lige prvaka Bayern je na Camp Nou pobijedio Barcelonu sa 3-0 osiguravši prvo mjesto u skupini C.

Bavarci su i prije ovoga kola osigurali prolaz, a ovom pobjedom i "jedinicu". Barca je pak prije početka susret doznala da je ostala bez osmine finala nakon što je Inter u Milanu porazio Viktoriju Plzen sa 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je poveo u 10. minuti golom Sadio Manea. Gnabry je sjajnom loptom pronašao senegalskog napadača, koji je za nekoliko centimetara izbjegao zaleđe, a potom izbio pred Barcinog golmana i zabio za 1-0. U 31. minuti nakon još jedne kontre zabio je i Eric Maxim Choupo-Moting.

Image
Foto: Profimedia

Zašto su igrali loše?

U 44. minuti engleski sudac Anthony Taylor je dosudio kazneni udarac za Barcu nakon što je De Ligt srušio Lewandowskog. Međutim, nakon VAR provjere promijenio je svoju odluku. Konačnih 3-0 postavio je Benjamin Pavard u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Barcelone, Xavi, otkrio je zašto je njegova ekipa odigrala tako loše i izgovor je ovaj put nešto drugačiji.

"Moramo se suočiti s realnošću. Na gostovanju u Munchenu smo bili bolja momčad, ali danas se uopće nismo natjecali, mislim da je na nas jako utjecala činjenica da smo ispali. Bayern je bio bolji. Mi smo trebali pobijediti u Munchenu. Skupina je bila vrlo komplicirana i svašta nam se izdogađalo u Ligi prvaka", rekao je Xavi Hernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo