'POŠTUJEM NJEGOV POSAO, ALI NIKADA TO NE BIH MOGAO NAPRAVITI': / Iznenadit će vas čime se Rakitić ne želi baviti

Image
Foto: Profimedia

'Konačno se opet osjećam kao nogometaš. Bio je užitak trenirati sa suigračima, a ne udarati loptu u zid'

20.5.2020.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Barcelona se, kao i većina španjolskih klubova, vratila treninzima i polako se priprema za nastavak prvenstva, koji bi trebao započeti 12. lipnja. Do kraja je ostalo 11 kola, a Barcelona vodi na ljestvici s tek dva boda prednosti pred Realom.

Iako su ga brojni španjolski mediji već otpisali i praktički prekrižili s popisa igrača na koje Barcelona računa, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić sasvim normalno trenira s momčadi i nema nikakvih indicija da mu tamo itko želi zlo ili da ga protjeruje iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019., Image: 416916273, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CURTO DE LA TORRE / AFP / Profimedia

'Da smo bar na njihovom mjestu'

Dapače, Ivan Rakitić je dao kratak intervju za službenu klupsku stranicu u kojem je govorio o brojnim temama.

"Konačno se opet osjećam kao nogometaš. Bio je užitak trenirati sa suigračima, a ne udarati loptu u zid. Konačno i trava pod nogama, svima nam se vratio adrenalin. Sad možemo samo naprijed", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je kako su gledali utakmice Bundeslige i da im je bilo malo čudno.

"Gledali smo utakmice Bundeslige. Čuo sam se Manuelom Neuerom i Ivanom Perišićem, da smo barem na njihovom mjestu. Bilo je lijepo ponovno gledati nogomet. Čudno je, nema navijača, igrači na klupama su razdvojeni metar, ali barem se opet igra. Nadam se da će uskoro i nama biti tako. No zdravlje je najvažnije", veli Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial

Ivan Rakitić

'Nikada ne bih mogao raditi to'

Rakitić je paralelno intervjuiran s Marcom Marquezom, šesterostrukim svjetskim prvakom u MotoGP-ju. Hrvat je tom prilikom otkrio kako se nikada ne bi mogao baviti motoutrkama.

"Nikad ne bih mogao sjesti na motor i voziti 300 kilometara na sat. Volim gledati utrke, ali to je sve. Iznimno poštujem Marca zbog toga što radi, svaka mu čast. Siguran sam da adrenalin nadilazi strah, ali moraš biti jako hrabar da se time baviš. To ne može svatko", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo