POVRATAK KUĆI? / Bivši napadač Engleske i West Hama prva je Bilićeva želja u zimskom roku

Image
Foto: Screenshot
27.12.2016.
17:58
Screenshot
VOYO logo

Tri vezane pobjede naslonjene na bod kod Liveropoola niz je u kojem uživa West Ham čiji je loš ulazak u sezonu i dalje 'opipljiv', ali čije jedanaesto mjesto ljestvice engleskog nogometnog prvenstva omogućava nešto blaži pogled klupskih navijača na aktualna zbivanja.

Sprema se čistka

Kako će izgledati nastavak sezone otkrit će nadolazeće kola, no čini se da Bilić razmišlja o velikim promjenama u momčadi. U West Hamu se namjeravaju riješiti čak petorice igrača koji su stigli u klub ovog ljeta. Na tom popisu su dva napadača koji su došli na jednogodišnju posudbu, Talijan Simone Zaza i Argentinac Jonathan Calleri, dva veznjaka, Turčin Gokhan Tore i Alžirac Sofiane Feghouli, te španjolski branič Alvaro Arbeloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među navedenima najbliže je odlasku Simone Zaza, kojega španjolska Valencia želi dovesti na posudbu do kraja sezone, ali jedino pristane li Zaza, koji je u West Ham stigao na posudbu iz Juventusa, na smanjenje plaće. Inače, napadač talijanske izabrane vrste u osam nastupa u Premier ligi niti jednom nije zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moyes ga ne želi pustiti

Budući da Biliću treba netko raspoložen u napadu, 34-godišnji Defoe se nameće kao logično rješenje. U pitanju je igrač kojem nije potrebna adaptacija na otočki nogomet i koji je u ovoj sezoni na osam postignutih prvenstvenih pogodaka za klub koji je u zoni ispadanja iz Premier lige. Upitno i dalje ostaje je li Sunderland spreman odreći se usluga svog najboljeg strijelca ili, točnije, menadžeru tog kluba Davidu Moyesu ne pada na pamet poslušati ponude. Inače, Bilićeva bi iznosila, piše Daily Mail, šest milijuna funti za napadača koji je u 2016. zabio 19 golova.

"Ponuda ne bi niti bila uzeta u obzir. Mislim da za njega ne postoji prikladna cijena, mi znamo koliko su nam njegovi golovi važni. On je neprocjenjiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i da je Toulouse odbio ponudu West Hama od deset milijuna eura za danskog napadača Martina Braithwaitea (25), koji je u 14 ligaških nastupa zabio sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo