SLUŽBENO JE, OVO JE DATUM NASTAVKA ŠPANJOLSKOG PRVENSTVA: / Evo od kada ćemo ponovno gledati Modrića, Raktića i društvo

Image
Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Španjolci još moraju odigrati 11 kola do kraja sezone, a u ovom trenutku prva na tablici je Barcelona s dva boda više od Real Madrida

23.5.2020.
15:19
OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia
VOYO logo

Španjolsko nogometno prvenstvo nastavit će se 8. lipnja. To je odobrio premijer te zemlje Pedro Sanchez koji je objavio kakvo je stanje s pandemijom koronavirusa u toj zemlji te najavio da će se brojne restrikcije popustiti.

Image
REAL STAVIO MODRIĆA NA TRANSFER LISTU: /

'Najbolji dani su iza njega, ali klub mu neće raditi ono što su pokušali s Baleom i Jamesom'

Image
REAL STAVIO MODRIĆA NA TRANSFER LISTU: /

'Najbolji dani su iza njega, ali klub mu neće raditi ono što su pokušali s Baleom i Jamesom'

Španjolski mediji Marca i AS već su ranije objavili da bi se baš otprilike tada prvenstvo moglo nastaviti i da će se preostalih 11 kola odigrati do kraja srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[VIDEO] MODRIĆ IZNENADIO VRATOLOMIJAMA NA TRENINGU REALA: /

Vatreni s ekipom zaigrao jednu od najatraktivnijih igara

Veliki povratak

"Španjolska je učinila što mora, tako da se pred nama otvaraju novi horizonti. Došlo je vrijeme kada ćemo se moći vratiti svakodnevnim zadaćama. Od 8. lipnja vratit će se i nogometna liga", rekao je premijer u televizijskom nastupu iz vladine palače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolski nogomet ima masovnu podršku, ali to nije jedina aktivnost koja može nastaviti planirani put. Također, muzeji, kazališta, ... Moramo pokrenuti sve gospodarske aktivnosti, uključujući ugostiteljstvo i turizam, koji predstavljaju ogroman udio u zapošljavanju", naglasio je Sanchez.

Treninzi u tijeku

Španjolski klubovi su u ponedjeljak krenuli s kolektivnim treninzima u manjim grupama u skladu sa zdravstvenim protokolom kojeg je odredila La Liga, a s ciljem nastavka prvenstva u lipnju, poslije više od dva mjeseca pauze do koje je došlo zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak treninga je treća faza “plana postepenog popuštanja” španjolske vlade koja je odobrila trening su skupinama s po deset igrača najviše. Ta se odluka odnosi na sve klubove pa i na Barçu i Real koji se nalaze u regijama gdje mjere popuštanja ne idu tako brzo.

Mnogo Hrvata

S preko 220 tisuća potvrđenih slučajeva zaraze i gotovo 30 tisuća preminulih, prema podacima zdravstvenih vlasti, Španjolska je jedna od najpogođenijih zemalja pandemijom koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Španjolskoj nastupaju hrvatski igrači Ivan Rakitić (Barcelona), Luka Modrić (Real Madrid), Šime Vrsaljko (Atlético Madrid), Ante Budimir (Mallorca), Filip Bradarić (Celta Vigo), Toni Datković (Huesca), Ante Ćorić (Almería) i Antonio Milić (Rayo Vallecano).

U trenutku prekida sezona Barcelona je prva na tablici s 58 bodova, dva više od drugoplasiranog Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo