POZNATI SVI PAROVI OSMINE FINALA SVJETSKOG PRVENSTVA: / Pogledajte kad tko igra i tko je potencijalni protivnik Hrvatske!

Image
Foto: AFP

Hrvatska svoju sreću traži u nedjelju u 20 sati

28.6.2018.
22:28
AFP
VOYO logo

Utakmicama Belgije i Engleske te Tunisa i Paname zaključena je grupna faza Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ovu grupnu fazu pamtit ćemo po rekordnom broju jedanaesteraca, ali i po debiju VAR-a na velikom koji se, mnogi će se složiti, pokazao uspješnim.

Raspored osmine finala Svjetskog prvenstva je takav da nas sutra čeka dan pauze, a onda od subote kreću utakmice nokaut faze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikend utakmice

Prvi susret igra se u subotu u Kazanju gdje će se susresti Francuska i Argentina u subotu u 16 sati, a u 20 sati će se u Sočiju za mjesto u četvrtfinalu boriti Urugvaj i Portugal. Nedjelja donosi ono nama najzanimljivije, prvo u 16 sati dvoboj Španjolske i Rusije u Moskvi, a onda navečer u 20 sati Vatreni u Njižnijem Novgorodu traže put u četvrtfinale preko Danaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završetak osmine finala

U ponedjeljak će se u Samari susresti Brazil i Meksiko u 16 sati, a u 20 sati u Rostovu Belgija i Japan. Zadnja dva para osmine finala igrat će se u utorak, Sankt Petersburg će ugostiti utakmicu Švedske i Švicarske u 16 sati, a u terminu od 20 sati će u Moskvi zadnju utakmicu odigrati Kolumbija i Engleska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo