POZVALI SU GA NA TRI MJESECA, SPASIO IM JE SEZONU, A SADA SE OPRAŠTA U SUZAMA: / Talijanski čudotvorac nije ostao miran do kraja

Image

Snimka koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

27.5.2019.
9:51
VOYO logo

Talijanski prvoligaš Roma ovu je sezonu završila na šestom mjestu tablice, poziciji koja joj donosi kvalifikacije za Europsku ligu sljedeće sezone, a u zadnjoj utakmici Serije A na svojem je terenu pobijedila Parmu 2:1.

Taj je utakmica bila posebno značajna za jednu osobu, talijanskog trenera Claudija Ranerija, rođenog Rimljanina koji je duboko povezan s tim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Claudio Ranieri

On je ugovor s rimskim klubom potpisao u ožujku, a doveden je kao kratkoročno rješenje do kraja sezone s ciljem da popravi lošu sezonu koju je Roma do tada proživljavala. Zbog ljubavi koju osjeća prema Romi, Ranieri je pristao iako vjerojatno neće voditi ekipu i sljedeće sezone.

U tome je i uspio, stabilizirao je momčad, čak je i umalo izborio Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivni oproštaj

Sada, na zadnjoj utakmici, navijači su odlučili zahvaliti Ranijeriju transparentom na kojem je pisalo: 'Kada si nam trebao, pristao si doći. Sada primi našu veliku zahvalu'. Kada su izvjesili transparent, pjevali su: 'Claudio Ranieri, jedan od nas'.

Kada je to vidio i čuo, Ranieri nije mogao sakriti emocije, poklonio se tribini i krenula mu je suza iz oka. Video pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo