VIDEO: / Čak dva slavna brazilska nogometaša napuštaju Europu!

Dolazi zima, a Brazilci se vraćaju kući. Sve je izgledniji odlazak 23-godišnjeg Alexandra Pata tijekom siječnja iz Milana.

24.12.2012.
8:40
VOYO logo

Mario Gobbi, predsjednik Corinthiansa, potvrdio je loše vijesti za navijače Milana. "Imamo spremnu količinu novaca o kojoj smo se dogovorili s Milanom. Sve je spremno da Pato dođe kod nas", rekao je Gobbi čija je momčad nedavno pobijedila Chelsea 1:0 u finalu Svjetskog klupskog prvenstva. U pitanju je cijena od, navodno, 15 milijuna eura. I Milanov dopredsjednik Adriano Galliani potvrdio je kako su Pato i Robinho zatražili odlazak iz kluba…

"Spremam se na put u Brazil, to je planirano već mjesecima. Tamo ne idem na odmor već poslovno, jer su u tijeku pregovori za dvojicu igrača. Pato i Robinho zatražili su odlazak iz našeg kluba", potvrdio je Galliani. I dok za 23-godišnjeg Pata veliko zanimanje pokazuje Corinthians, nedavni osvajač Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu, 28-godišnji Robinho je isticao kako priželjkuje povratak u Santos. No, vjeruje se da je Milan za njega primio ponude rivala iz Rio de Janeira, Flamenga i Fluminensea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo