PRED SUSRET S LIVERPOOLOM / Šef Intera uoči spektakla progovorio o sudbini Perišića i Brozovića

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Obojici istječu ugovori na kraju sezone

16.2.2022.
20:41
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Veznjak hrvatske reprezentacije i talijanskog prvaka Intera Marcelo Brozović (29) ove sezone igra u sjajnoj formi.

Broz briljira u talijanskoj Seriji A i Ligi prvaka te je jedan od najvažnijih igrača u momčadi Simeonea Inzaghija. Međutim hrvatskom veznjaku istječe ugovor na ljeto i još uvijek se nije dogovorio s klubom oko nastavka suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći problem u pregovorima je bio taj što Brozović želi veliku povišicu. On trenutno zarađuje četiri milijuna eura po sezoni, dok neki manje bitni igrači u momčadi zarađuju više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvoj situacije oko Brozovićevih pregovora s Interom prate brojni europski velikani, koji "navijaju" da neće produžiti ugovor s Interom kako bi ga kao slobodnog igrača mogli dovesti u svoje redove sljedećeg ljeta.

U istoj situaciji kao Brozović je i drugi Vatreni u momčadi Intera, Ivan Perišić, koji također još nije produžio ugovor, a navijači Hajduka već neko vrijeme zazivaju njegov dolazak. Interov strateg poručio je pak da ih nipošto ne želi izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim da Marcelo Brozović uskoro potpiše novi ugovor, on je sretan u Interu. Nadam se da će i Perišić uskoro produžiti ugovor", poručio je nedavno Inzaghi za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A uoči utakmice između Intera i Liverpoola oglasio se Interov CEP Beppe Marotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pregovaramo s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem oko produženja ugovora. Žele ostati ovdje, a i mi želimo da oni ostanu. Kada dođe vrijeme sklopit ćemo posao. Dobar je znak kad igrači kojima istječu ugovori žele pregovarati jer to znači da su željni ostati”, rekao je Marotta za Sky.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo