PREDSJEDNIK LA LIGE OBZNANIO KAD KREĆE PRVENSTVO: / Evo kad Barca i Real nastavljaju utrku za naslov prvaka

Image
Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Barcelona na vrhu ima 58 bodova, dva više od drugog Reala

29.5.2020.
15:19
OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia
VOYO logo

Sljedeća sezona španjolskog nogometnog prvenstva trebala bi početi 12. rujna ukoliko nastavak ove sezone, koji je predviđen za 11. lipnja protekne prema predviđanjima, izjavio je predsjednik La Lige Javier Tebas.

Španjolsko nogometno prvenstvo prekinuto je 12. ožujka zbog pandemije koronavirusa te bi se trebalo nastaviti seviljskim derbijem 11. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bio je to zanimljiv dvoboj, ali nažalost, daleko od spektakla kojeg smo očekivali. Bilo je prilika na obje strane, ali ne i golova. Za razliku od čak osam žutih kartona. Posljednji put su Barca i Real odigrali bez golova u prvenstvu prije čak 17 godina na Camp Nou. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcu, dok je Luka Modrić kod Reala ušao u igru u 80. minuti. Luka je imao nekoliko duela i s Messijem u tih petnaestak minuta koliko je igrao u srijedu navečer u Barceloni. Prilikom jednog uspio je najboljem nogometašu svijeta, čovjeku kojem je predao svoju Zlatnu loptu, izbio je loptu u situaciji u kojoj se Argentinac htio zagraditi leđima.

Prema sadašnjem planu, preostalih 11 kola Primere trebalo bi se odigrati do 19. srpnja.

Uoči nastavka na vrhu ljestvice je Barcelona sa 58 bodova, dva više od drugog Reala iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
VOYO logo