PREMINUO KOMENTATOR UTAKMICE: / Dobio je srčani udar nakon drame na ogledu SP-a, izbornik se nada da nije zbog toga

Image
Foto: Screenshot

Liječnici su ga pokušavali oživjeti više od 30 minuta. Nije mu bilo spasa

27.6.2018.
8:12
Screenshot
VOYO logo

Egipatski TV komentator i bivši nogometni trener Abdel Rahim Mohamed preminuo je usred, vjeruje se i navodi Sports Illustrated, srčanog udara kojeg je dobio u ponedjeljak nakon ogleda između Saudijske Arabije i Egipta (2-1) na Svjetskom prvenstvu.

Mohamed se počeo loše osjećati u prostorijama egipatske državne televizije čije je središte u Kairu, a trebao je analizirati utakmicu po njenom završetku kada je dobio srčani udar. Prva mu je pomoć pružena u liječničkom centru unutar zgrade, potom ga je sin odvezao u bolnicu gdje su ga liječnici pokušavali oživjeti više od 30 minuta. Nije mu bilo spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cuper izrazio sućut

Navodi to Egypt Today dodajući da je izbornik egipatske nogometne reprezentacije Hector Cuper tijekom konferencije za medije izrazio sućut obitelji zbog gubitka. Dodao je da se nada da poraz reprezentacije nije razlog njegova srčanog udara.

Utakmica Saudijska Arabija - Egipat pobjednika je dobila u sudačkom produžetku. Mohamed Salah doveo je Egipćane u vodstvo sredinom prvog poluvremena što je poništio Salman Al-Faraj udarcem s bijele točke u šestoj minuti produžetka prvog dijela. U petoj minuti produžetka drugog dijela Saudijsku Arabiju je do pobjede odveo gol Salema Al Dawsarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo