Procurila nova snimka Ronaldovog tuluma: 'Pokaži više mu*a, a manje tulumari'

12.2.2015.
16:32
VOYO logo

Na Santiago Bernabeu se ne smiruju duhovi, što zbog poraza od Atletico Madrida na Vincente Calderonu (4:0), što zbog raskošnog rođendanskog tuluma Cristiana Ronalda na koji je Portugalac potrošio 400 000 eura, a koji je održan samo nekoliko sati nakon spomenute utakmice.

Predsjednik Reala Florentino Perez poludio je na Ronalda, Jamesa, Khediru i našeg Modrića, koji su također bili na rođendanu. Stoga je uprava kluba kaznila Khediru i Jamesa, jer nisu kod kuće mirovali zbog svojih ozljeda, već su tulumarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je klupsku kaznu izbjegao jer se odmah ujutro ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po Ronalda bude gora, u spomenutoj utakmici protiv Rojiblancosa najbolji svjetski igrač za 2014. godinu nije uputio niti jedan udarac na gol.

Ali, to ga nije spriječavalo da na svom rođendanu bude raspoložen za pjesmu i ples. To se vidi i na novim snimkama s rođendanskog tuluma, Ronaldo je i "twerkao" uz alkohol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije samo Perez nezadovoljan zbog tuluma i predstave svojih nogometaša protiv Atletico Madrida. Nezadovoljni su i navijači. Stoga je Portugalac u četvrtak ujutro u trening kampu imao odbor za doček ljutitih navijača, koji su mu poručili:

"Pokaži više mu*a, a manje tulumari".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo