ZAISTA NESVAKIDAŠNJE / Procurili nevjerojatni detalji novog ugovora Luke Modrića. Pristao je na nešto na što bi malo koji nogometaš pristao

Image
Foto: Profimedia

Modrić je s 36. godina na leđima i dalje ponajbolji igrač kluba i nedavno je proglašen najboljim igračem španjolskog Superkupa

19.1.2022.
14:36
Profimedia
VOYO logo

Premda još uvijek nema službene potvrde iz kluba, sve je izglednije da će hrvatski reprezentativac Luka Modrić, karijeru nastaviti i vjerojatno završiti u dresu Real Madrida.

Modrić je s 36. godina na leđima i dalje ponajbolji igrač kluba i nedavno je proglašen najboljim igračem španjolskog Superkupa koji je na kraju i otišao u ruke igračima Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ostat će u Realu?

Nakon što su ga proglasilo najboljim na Superkupu, Modrić je baš govorio o svom ostanku u Realu.

"Što se tiče produljenja ugovora, imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi. Siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja", rekao je Luka Modrić, a sada je španjolski Libertad otkrio neke navodne detalje oko ugovora koji bi se trebao produljiti na još sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvori iz Reala nam govore da Modrić ne traži nikakav novac za produljenje ugovora i ostavlja klubu izbor da mu ponudi koliko misle da zaslužuje. Florentino Perez, predsjednik Reala, osoba je koja će na ugovor staviti iznos koji smatra prikladnim. Pregovori se odvijaju toliko prirodno da Modrićev agent nema nikakvu ulogu u njima jer se zna da nogometaš želi ostati u Realu", piše Libertad.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo