Promašaj godine: Incidentna nogometna zvijezda seli u europskog velikana?

Britanski Daily Mirror piše kako je Juventus potvrdio da je u lovu na incidentnu zvijezdu Liverpoola Maria Balotellija.

12.1.2015.
14:32
VOYO logo

Liverpool se nije usrećio dovođenjem talijanskog napadača Marija Balotellija. Napadač Redsa, koji je ljetos došao iz Milana za 20 milijuna eura, pokazao se kao izrazito loša investicija. Balotelli je ove sezone postigao tek dva pogotka u 18 odigranih utakmica.

Puno premalo za čovjeka koji je u Liverpoolu trebao zamijeniti Luisa Suareza, koji se prije njega nazabijao golova za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska javnost puna je kritika na račun Talijana, menadžer Brendan Rodgers vjerojatno žali što je inzistirao na njegovom dovođenju, a navijači su izgubili strpljenje za Balotellija, kojeg je Rodgers na kraju i posjeo na klupu.

//www.youtube.com/embed/sF1SCmDh1oE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se pojavio novi moment u čitavoj ovoj "tužnoj" ovosezonskoj priči oko zločestog dečka talijanskog nogometa, kojem ove sezone bolje ide punjenje novinskih stupaca vlastitim skandalima i ispadima, nego zabijanje golova. Naime, prema pisanju Daily Mirrora, Juventus je potvrdio da je u lovu na talijanskog napadača, za kojeg je spreman dati 14 milijuna eura.

Eventualni odlazak Balotellija sa Anfielda otvorio bi vrata za dovođenje bivšeg igrača Real Madrida, sada Napolija, Gonzala Higuaina, kao i golmana Sergija Romera. Ako ćemo suditi prema nezadovoljstvu čelnika Liverpoola glede Balotellija, kao i spomenutih igračkih želja, onda bi do ovog transfera moglo doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo