'Moje igrace uce da je tri puta tri devet i oni nemaju brkove ni pendrek'

Trener nogometasa Hajduka Stanko Poklepovic u petak je izjavio kako ce derbi utakmica 25.

13.3.2015.
14:53
VOYO logo

"Sraz izmedu Hajduka i Dinama uvijek je povijesno znacajan i volio bih da publika bude civilizirana, te da napravimo jednu velicasntvenu predstavu, borbenu i zestoku ali nadasve kulturnu na terenu i izvan terena", rekao je Poklepovic na konferenciji za novinare.

Trener Hajduka dodao kako bi volio da u sutrasnjem navijanju na Poljudu "ne bude prozivanja ili nekih doskakanja koja su nepotrebna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Poklepovicevim rijecima, Dinamo ima jace pojedince od Hajduka, ali nema duh zajednistva momcadi i gledateljstva sto ga ima Hajduk.

"Kod nas su u momcadi srednjoskolci i osnovci, oni uce da je tri puta tri devet i nisu policajci niti imaju pendrek i brkove. Ako nas duh zajednistva bude interpretiran kroz tehniku i taktiku, mislim da se do moze odraziti na rezultat derbija", kazao je Poklepovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit kakav rezultat ocekuje, Poklepovic je odgovorio kako, ukoliko njegova momcad ostvari 30 posto taktickih i tehnickih zamisli, onda se Hajduk moze nadati povoljnom rezultatu.

"Napravit cemo sve sto mozemo da bismo ostvarili nase zamisli", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje odakle iz Dinama prijeti najveca opasnost, Poklepovic je odgovorio "iz Zagreba" sto je izazvalo smijeh brojnih nazocnih novinara.

Poklepovic je takoder rekao kako bi volio da na na Poljud dode i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Suker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo