PROŽIVLJAVALI PRAVE TRAUME: / Olmov otac konačno otkrio kroz kakvu su kalvariju prolazili zbog odlaska u Dinamo

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bila je to jako teška i drastična životna odluka koju je Olmov otac Miquel trebao donijeti.

16.8.2019.
19:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prošlo je već pet godina otkako je mladi španjolski nogometaš Dani Olmo stigao na Maksimir. Dinamo ga je dovao kao 16-godišnjeg kadeta u transferu koji je glasno odjeknuo u Barceloni jer je akadamija katalnoskog diva 'La Masije' ostala bez 'wonderkida', a on je otišao u tamo neki Dinamo.

'Tamo neki Dinamo' je od Olma stvorio igrača kojeg traži pola Europe i na kojem će Dinamo vjerojatno inkasirati više od 30 milijuna eura te skorašnjeg reprezentativca Španjolske. No, bila je to jako teška i drastična životna odluka koju je Olmov otac Miquel trebao donijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donošenje te odluke, kako Daniel često voli naglasiti, bilo je najteže u njegovu životu. Ja sam tad bio trener u drugoj španjolskoj ligi i masakrirali su me sa svih strana, govorili da sam lud, da ću sinu uništiti karijeru prije nego što je i počela", rekao je Olmo stariji za Calciomercato.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Dani Olmo

Španjolci danas više ne pišu ružne stvari o Olmu i njegovoj obitelji, baš suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas drugačije pričaju, govore nam da smo bili hrabri i da smo donijeli najbolju moguću odluku. Rezultat je najbitniji na kraju, iako svoju djecu učim da nije sve u tome. Sad smo sretni kako Dani napreduje, spreman je donositi sam svoje odluke, ali ponovit ću vam opet – napuštanje Barcelone kao kadetski reprezentativac Španjolske da bi otišao u manju ligu poput hrvatske nije bila nimalo laka odluka", rekao je Olmov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo