PRVACI NA MUKAMA: / Barcelona u 90. minuti izvukla bod kod Betisa, no imat će razloga pričati o sucu

Image

Nogometaši Betisa i Barcelone podijelili su bodove u prvoj nedjeljnoj utakmici 20. kola španjolskog prvenstva.

29.1.2017.
14:21
VOYO logo

Bila je ovo šesta utakmica u nizu od posljednjih devet ligaških u kojoj Barcelona na poluvrijeme odlazi s 0-0, ali i ona koja je prekinula niz pobjeda aktualnih španjolskih prvaka koji je sad zaustavljen na brojci pet (kroz sva natjecanja). Treba istaknuti da je Barceloni poništen pogodak Andrea Gomesa, odnosno da glavni sudac utakmice Alejandro Hernandez nije primijetio da je Aissa Mandi loptu iz gola ispucao nakon što je ona prošla crtu.

Image
Foto: Screenshot

Barcelona će za dva izgubljena boda sigurno žaliti, no u konačnici može biti i sretna što je Suarez svojim 21. ovosezonskim golom (u 28 odigranih utakmica) momčadi osigurao barem bod. Učinio je to na dodavanje Lionela Messija, argentinskog napadača koji je asistencijom ponovno dokazao da voli susreta protiv ovog suparnika. U pet posljednjih ligaških ogleda protiv Betisa, Messi je ostvario učinak od pet pogodaka i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, rezultat je prvi promijenio Alex Alegria u 75. minuti. Treći je to pogodak Španjolca u posljednje tri ligaške utakmice za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić odigrao je susret u punoj minutaži za Barcelonu. U 70. minuti zaradio je javnu opomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo