PSG NA MUKAMA, BIT ĆE TO PROMETNO LJETO: / Odlazak Emeryja je gotovo sigurna stvar, no pariškom klubu prijeti puno teži udarac

Image
Foto: AFP

Cijena za koju će napustiti klub vjerojatno neće biti manja od 60 milijuna eura

9.3.2018.
18:42
AFP
VOYO logo

Unai Emery će gotovo sigurno, nakon što mu se skupocjena momčad oprostila od Lige prvaka u fazi osmine finala, ostati bez posla u Paris Saint-Germainu. Ipak, to možda i nije najgora vijest za vodeću momčad francuskog prvenstva jer navodno se na odlazak sprema Edinson Cavani.

Bogati i rastrošni pariški klub u prošloj je godini doveo, među ostalima, Neymara i Kyliana Mbappea i dok to na terenu koliko-toliko funkcionira, čini se da u svlačionici ne funkcionira nikako. Marca, pozivajući se na francuske izvore, tvrdi da je to i razlog zbog kojeg Cavani razmišlja o odlasku, točnije njegovo je neslaganje s Neymarom preveliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno sve potencira i sam klub koji oko Neymara, napadača čiji je transfer plaćen 222 milijuna eura, ima namjere graditi budućnost a morao bi poštivati pravila Financijskog Fair Playa. Cavani, najbolji strijelac u povijesti pariškog kluba, mogao bi u toj priči prema izlaznim vratima već ovoga ljeta. Spominje se i njegova moguća cijena, a ona iznosi 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo