odlazak s camp noa? / PSG u ofenzivi nakon što je Messi pauzirao pregovore s Barcelonom, sportski direktor mu poručio: 'Nećemo štedjeti'

Image
Foto: AP Images

Sportski direktor PSG-a Patrick Kluivert je već je kontaktirao Messijeva oca Jorgea poručivši mu kako PSG neće štedjeti

29.11.2016.
15:23
AP Images
VOYO logo

Vodstvo francuskog nogometnog prvaka Paris St. Germaina želi iskoristiti zastoj u pregovorima Lionela Messija i Barcelone kako bi argentinskog majstora dovelo na Park prinčeva.

Kako navode francuski mediji, sportski direktor PSG-a Patrick Kluivert je već je kontaktirao Messijeva oca Jorgea poručivši mu kako PSG neće štedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su i španjolski mediji prenijeli informaciju kako je jedan neimenovani klub spreman ponuditi Messiju čak 100 milijuna eura samo za potpis ugovora. Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Manchester City, te Chelsea.

Messi i Barcelona od ljeta pregovaraju oko novog ugovora, a pregovori su navodno zapeli jer je Argentinac nezadovoljan što klub nije dovoljno jasno stao na njegovu stranu za vrijeme suđenja zbog utaje poreza i oštećivanja španjolskog proračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je zbog utaje osuđen na 21 mjesec zatvora, a vjerojatno neće biti i zatvoren, jer je u Španjolskoj uobičajeno da se svima osuđenima na manje od dvije godine za nenasilne prijestupe izriče uvjetna kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo