BARCA ČUDESNO PREOKRENULA PROTIV SEVILLE: / Izbrisali su ih s terena zajedno sa zaostatkom iz prve utakmice

Image
Foto: AFP

Sjajno se snašao hrvatski veznjak i pospremio loptu u mrežu

30.1.2019.
22:28
AFP
VOYO logo

Barcelona u ovim trenutcima igra uzvratni susret Kupa Kralja protiv Seville, a rezultat na poluvremenu je 2:0 za Barcelonu. To znači da je Barcelona već do poluvremena nadoknadila poraz koji im je Sevilla nanijela u prvoj utakmici istim rezultatom.

Prvi pogodak za Barcelonu postigao je u 13. minuti Phillipe Coutinho s bijele točke nakon što je Lionel Messi iznudio kazneni udarac. Nakon njega priliku s bijele točke dobio je i Ever Banega kod Seville, ali za razliku od Brazilca on nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokrenuli susret

Drugi gol Barcelone zabio je Ivan Rakitić koji je sjajno reagirao nakon što je Arthur teledirigiranom loptom probio sve linije Sevilline obrane. Hrvatski veznjak sjajno je blagim dodirom skrenuo loptu onoliko koliko je bilo potrebno da uđe u gol i upisao se u strijelce.

Na 3:0 povisio je Coutinho početkom nastavka. Tu nije bio kraj mukama po Sevillu jer je samo minutu nakon gola Coutinha i Sergi Roberto pogodio za 4:0. Andalužani se u dvomeč vraćaju u 67. minuti kada je pogodio Arana i trebao im je u tom trenutku još samo jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, do njega gosti nisu došli pa je Barca prošla dalje jer je postigla još dva pogotka i to u 89. minuti kada je strijelac bio Suarez i u sudačkoj nadoknadi preko Messija koji je pogodio nakon fantastične akcije. Katalonci su se na ovaj način u polufinalu Kupa Kralja pridružili Valenciji i Real Betisu, a još se čeka bolji iz dvomeča Real Madrid - Girona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo