RAKITIĆU STIGAO ODGOVOR S VRHA: / 'Nije istina ono što je rekao, pokazali smo poštovanje prema njemu, sad ću vam reći kako'

Image
Foto: Eric Alonso Zuma Press / Profimedia

Hrvatski reprezentativac na kraju je ipak odlučio ostati

8.2.2020.
10:24
Eric Alonso Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Razmišljao sam o odlasku ove zime. Ne zaslužujem, niti sam zaslužio, određeno ponašanje. Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele. To znaju oni koje donose odluke, a to znamo i mi. No, ponekad moraš prihvatiti stvari koje ne razumiješ i gledati prema naprijed. Rekao je IvanRakitić prije nekoliko dana. odgovorio mu je sportski direktor Barcelone EricAbidal i to u dva navrata.

Image
RAKITIĆ PREKINUO ŠUTNJU I OTKRIO ŠTO MU JE NA DUŠI: /

'Nisam sretan. Razmišljao sam o odlasku. Neke stvari mi se nisu svidjele'

Image
RAKITIĆ PREKINUO ŠUTNJU I OTKRIO ŠTO MU JE NA DUŠI: /

'Nisam sretan. Razmišljao sam o odlasku. Neke stvari mi se nisu svidjele'

“Ja sam uvijek bio transparentan prema njemu i svim igračima. On je mogao imati neki problem u sportskom smislu jer nije igrao, no meni nije ništa rekao. Znali smo da razgovara s Juventusom, no mi nismo razgovarali oko toga. Ta ponuda nam na kraju nije došla pa malo toga mogu reći”, izjavio je Abidal ovog tjedna u razgovoru za katalonske novine Sport. Sada je o istoj temi progovorio i za Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of FC Barcelona FC Barcelona vs Granada CF, La Liga, date 20. Football, Camp Nou Stadium, Barcelona, Spain. 19 Jan 2020, Image: 493772970, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Rakitić se neki dan požalio da ga ne poštuju i da razmišljao o odlasku. Mislite li da je u pravu?", postavljeno mu je pitanje.

"Ne znam kako sam to rekao. Za igrača je najvažnije da ima određenu minutažu. Iza njega je težak period pod Valverdeom, ali sada kad je došlo do promjene na klupi sve je stvar trenera jer ja ne mogu upravljati minutažom svakog igrača. Pokazali smo poštovanje jer s nikim nismo pregovarali. Rekao je da je razmišljao o odlasku, ali je na kraju ostao u Barci i to je napravio jer je ipak donekle zadovoljan", poručio je Abidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo