Prijateljska utakmica / Razočaranje za Riječane: Dalić protiv Jordana igra s 'trećom postavom', glavne zvijezde oslobođene

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kapetan će prvi puta u karijeri biti Domagoj Vida, a početni sastav mogao bi iznenaditi navijače

15.10.2018.
14:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometni fanovi u Rijeci imaju puno pravo biti ljuti i razočarani jer neće u dvije utakmice hrvatske reprezentacije na Rujevici u samo nekoliko dana vidjeti svjetske doprvake u svom najvećem sjaju.

Utakmica Lige nacija između Hrvatske i Engleske protekla je u komornoj i pomalo sjetnoj, nenogometnoj atmosferi bez gledatelja i bez pogodaka, a današnja će utakmica protiv Jordana također proći bez najvećih zvijezda naše reprezentacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bilo dovoljno što je sedam reprezentativaca već izbornik otpisao i prije utakmice s Engleskom, već su za prijateljsku utakmicu s Jordanom uz njih otpali i Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić i Ivan Perišić. Dobra vijest je povratak u kadar Ivana Santinija, no daleko će ovo biti od hrvatske kakvu navijači očekuju. 

Počet će Livaković na vratima, u obrani Bartolec, Lovren, Vida i Milić, zadnji vezni Badelj, ofenzivni vezni Rog i Pašalić te u napadu Kramarić, Rebić i Pjaca. Ući će portom Mitrović i Jedvaj na stoperskim pozicijama, Bradarić u vezi, te Livaja i Santini naprijed", otkrio je sastav Dalić, koji očekuje pobjedu peotiv Jordana, koji je nedavno odigrao 0-0 u gostima kod Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan će prvi puta u karijeri biti Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo