POTRAGA SE NASTAVLJA / Real pronašao zamjenu za Modrića u Engleskoj? Cijena prava sitnica – 80 milijuna eura

Image
Foto: profimedia.hr

Transfermarkt ovog ofenzivnog veznjaka procjenjuje na oko 25 milijuna eura

2.11.2022.
17:13
profimedia.hr
VOYO logo

Real Madrid već godinama pokušava naći zamjenu za Luku Modrića no srećom po njih kapetan Vatrenih kao da ne stari pa s 37 godina proživljava novu mladost.
Naravno, zubu vremena nitko ne može pobjeći pa tako ni naš nogometni čarobnjak, a u Kraljevskom klubu se sad još intenzivnije pripremaju za postmodrićevsku eru te intenzivno skeniraju europsko i južnoameričko tržište.

U kontekstu Reala se već neko vrijeme spominju Benficin Enzo Fernandez, Florian Wirtz iz Bayera te Jude Bellingham iz Dortmunda, piše Fichajes, no sudeći po posljednjim medijskim napisima Kraljevima je zapeo za oko još jedan mladić koji obećava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEĆE MOĆI /

VIDEO Kopija kapetana? Mlada zvijezda Reala isprobala zaštitni znak Modrića: Evo kako je on reagirao

Image
NEĆE MOĆI /

VIDEO Kopija kapetana? Mlada zvijezda Reala isprobala zaštitni znak Modrića: Evo kako je on reagirao

Ekvadorac na meti Kraljeva

Riječ je o Ekvadorcu Moisesu Caicedu koji pruža fantastične predstave u Brightonu. Za njegove usluge su zainteresirani i engleski velikani poput Manchester Uniteda, Liverpoola pa i Arsenala no obično Real u ovakvim situacijama dobije što želi, ako to stvarno želi.

"Caicedo će biti ključni igrač Ekvadora na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Jedno je od otkrića sezone, a ističe se tjelesnom snagom, tehničkom kvalitetom, brzinom i sposobnošću prilagođavanja različitim ulogama", tvrdi isti medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brighton traži ozbiljnu cifru

Ipak perspektivnog Južnoamerikanca neće dobiti za kikiriki. Navodno ga je Brighton spreman pustiti za cifru od oko 80 milijuna eura no s obzirom na to da je zapeo za oko predsjedniku Florentinu Perezu izgledno je da će ga Kraljevi dovesti u svoju svlačionicu, piše Fichajes.

Inače, Transfermarkt ovog ofenzivnog veznjaka procjenjuje na oko 25 milijuna eura. Karijeru je započeo u Independienteu iz Ekvadora, a nakon dolaska u Brighton jednu je sezonu proveo na posudbi u Beerschotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo