REALU SE OSTVARIO NAJCRNIJI SCENARIJ: / 'Ne treba paničariti, to je sada naša stvarnost'

Image
Foto: AFP

Maloo tko je očekivao da će već u ožujku ispasti iz borbe za trofeje

6.3.2019.
11:53
AFP
VOYO logo

Po prvi put od 2015. Real Madrid je eliminiran iz Lige prvaka. Razlog je to što su navijači i mediji sasuli paljbu po Kraljevskom klubu. Real je imao prednost od 2-1 iz prve utakmice osmine finala, ali je Ajax na Santiago Bernabeu napravio čudo i slavio s 4-1.

Oglasio se Butragueno

"Svi smo svjesni što su nam sve pružili ovi igrači. Nije moguće uvijek pobjeđivati. Ovo je tužna večer za sve, ali moramo ostati mirni. Tako je to u sportu. Ovo je težak udarac za nas", poručio je poslije utakmice Realov direktor Emilio Butragueno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's director, Emilio Butragueno, holds a press conference during the official presentation of former Manchester City's Spanish midfielder Brahim Diaz as new player of the club at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 7, 2019. - Real Madrid have signed the 19-year-old midfielder Brahim Diaz from Manchester City, who has agreed a contract for six and a half years with Real after undergoing a medical check-up today, before being officially unveiled at the Santiago Bernabeu. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

"Čestitam Ajaxu na njihovoj igri. Žao nam je naših navijača. Igrači su se borili, ali nismo uspjeli proći dalje", kazao je.

Još do prije tjedan dana Real je bio u utrci za tri naslova. No sve je propalo nakon dva poraza od Barcelone zaredom i Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlog tjedna bili smo u utrci za tri trofeja, međutim, dogodio se najgori scenarij i to je sada naša stvarnost", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo